bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,924.59 1.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,995.14 0.65%
bnb
BNB (BNB) $ 543.86 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 138.19 4.82%
xrp
XRP (XRP) $ 0.483742 1.40%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.441092 0.67%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147042 0.89%

Stronghold, Bitcoin Madenciliğinde Satış Gücüne Odaklanıyor

stronghold bitcoin madenciliginde satis gucune odaklaniyora

Birçok kripto odaklı şirket mevcut piyasa koşullarından oldukça etkilendi. Bununla beraber şirketler zararlarını karşılamak için borçlarını yapılandırmaya başladılar. Bu kez Bitcoin madencilik şirketi Stronghold, hızlı bir hamleyle borcunu yeniden yapılandırdığını açıkladı. Ayrıca Stronghold, borcunu yapılandırırken, odağını Bitcoin üzerinden satış gücüne kaydırdı.

Stronghold, Bitcoin Madenciliğinde Odak Noktasını Değiştirdi

Bitcoin madencisi Stronghold, hızlı bir hamleyle borcunu yeniden yapılandırdığını ve odağını Bitcoin madenciliği üzerinden satış gücüne kaydırmaya karar verdiğini duyurdu.

stronghold bitcoin madenciliginde satis gucune odaklaniyor

Şirket, yaklaşık 26.200 madencilik makinesini iade ederek NYDIG’ye olan 67,4 milyon dolarlık borcunu ortadan kaldırdı. Ayrıca WhiteHawk ile bir krediyi yeniden yapılandırarak 36 ay vadeye dönüştürdü. Ek olarak 20 milyon dolar kadar ek borçlanma kapasitesi de ekledi.

Borcun yeniden yapılandırılması, madenci ikinci çeyrekte 29.2 milyon dolar bir öncekine kıyasla 40,2 milyon dolar net zarar ve gelirde yüzde 1.7 düşüş bildirdiği için duyuruldu. Factset tarafından ankete katılan analistler, 8,4 milyon dolar net zarar ve 30,3 milyon dolar gelir bekliyorlardı.

Son olarak belirtmek gerekirse Stronghold CEO’su Greg Beard, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fiyatlar değişken enerji maliyetimizden daha düşük olduğunda şebekeden çekilebilir ve şebeke fiyatları bitcoin madenciliği ekonomisinden daha cazip olduğunda şebekeye elektrik satabiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala