bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,661.93 2.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,554.41 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 582.39 1.75%
solana
Solana (SOL) $ 185.22 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.634214 2.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.652939 2.16%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217253 17.51%

Strike Kripto Ödemeleri için Visa Kartını Duyurdu

Strike Kripto Ödemeleri için Visa Kartini Duyurdu

Bünyesinde barındırdığı Bitcoin Lightning Network ile tanınan kripto ödeme şirketi Strike, son dönemde yeni iş birliği sayısını artırmış durumda. Özellikle yakın zamanda duyurulan Shopify ortaklığı büyük ilgi görmüştü. Son olarak Strike, kripto ödemeleri için uygulaması ile entegre olacak Visa kartını duyurdu.

Strike Uygulaması ile Entegre Visa Kartını Tanıttı

Lightning Network entegrasyonuna sahip kripto ödeme uygulaması Strike, harcama ödülleri sunan yeni bir Visa kartı duyurdu.

Şirket, lansmanı Twitter’da duyurdu ve kullanıcılara artık “bu kartı her yere götürebileceklerini ve günlük harcamalarında ödüller kazanabileceklerini” vurguladı.

Twitter üzerinden Strike Card‘ın hakkında detayları kullanıcıları ile paylaşan şirket, bu kartın doğrudan para yatırmak, Bitcoin ile ödeme yapmak, Bitcoin satın almak, para göndermek ve almak, Apple Pay ile Google Pay kullanarak para harcamak ve ödüller kazanmak için kullanabileceklerini belirtti.

Tüm bunlara ek olarak, kartla ilişkili tüm kârların yüzde 1’inin açık kaynaklı Bitcoin geliştirmeye bağışlanacağını söyledi.

Son olarak Lightning Network’ün Bitcoin’in en aktif ölçeklendirme çözümlerinin başında geldiğini belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala