bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,739.08 5.95%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,072.13 3.99%
bnb
BNB (BNB) $ 551.78 6.38%
solana
Solana (SOL) $ 139.72 8.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.501703 4.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455266 5.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150427 3.45%

STEPN Rakibi Walken, 2 Milyon Kullanıcıyı Aştı

STEPN Rakibi Walken 2 Milyon Kullaniciyi Asti

Blockchain tabanlı oyunların son dönemdeki popüler türlerinden biri olan Move2Earn, yeni ürünleri ile birlikte yeni kullanıcıları kendisine çekmeye devam ediyor. Bu noktada STEPN öne çıkarken yeni rakipler de hızlı bir şekilde kendilerini geliştiriyor. Yaptığı çalışmalar ile son dönemde büyük atılımlar yapan Walken, 2 milyon kullanıcıyı aştı.

STEPN Rakibi Walken, 2 Milyon Kullanıcıyı Aştı

STEPN Rakibi Walken, 2 Milyon Kullanıcı Barajını Aştı

Kripto para tabanlı sağlık oyunlarından biri olan Walken, zorlu piyasa koşullarına rağmen bu alanda ilerleme kaydetmeye devam ediyor. Projenin yükselen popülaritesi, uzmanlar tarafından tokenomiklere ve oynanışıyla ile ilgili geliştirmelere bağlanıyor.

Proje ilk olarak 2022 Ağustos’unda bir milyon kayıtlı oyuncuyla bir dönüm noktasına ulaşmayı başarmıştı. 24 Kasım’da ise uygulama, bu miktarı iki milyon kayıtlı kullanıcıya çıkarmayı başardı. Proje piyasa değerini hızla artırmaya devam etse de henüz sadece 9.1 milyon dolarlık hacmi bulunuyor. Doğal olarak yatırımcıların yatırım yaparken dikkat etmesi gerektiğini söyleyebiliriz.

Projenin hızlı bir şekilde kullanıcı kazanmasının en büyük sebeplerinden biri de şüphesiz yüksek kazanç oranları. Benzer bir atılımı STEPN’da da görmüş ve artan kullanıcı sebebiyle bölünen pasta payının STEPN‘ın kullanıcı kaybetmesine neden olduğuna şahitlik etmiştik. Benzer bir durumun diğer “… to earn” oyunları için de geçerli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala