bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,691.94 1.45%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.11 1.34%
bnb
BNB (BNB) $ 583.20 0.64%
solana
Solana (SOL) $ 188.08 0.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62277 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64735 0.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.223465 12.03%

STEPN, Ödeme Hizmeti Apple Pay’i Entegre Ediyor

stepn odeme hizmeti apple payi entegre ediyore

Son dönemde birçok şirket çalışmalarını bir adım öteye taşıyabilmek için adımlarını daha sağlam atmaya başladı. Son olarak Web3 oyna-kazan oyunu STEPN, uygulamasını daha geniş çapta erişilebilir kılmak için yeni bir adım attı. STEPN, ödeme hizmeti Apple Pay’i entegre ediyor.

STEPN, resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

STEPN’ın, Web3’e giriş engelini ortadan kaldırarak Apple Pay ile dönüm noktası entegrasyonunu güvence altına alan ilk blockchain oyun uygulaması olduğunu duyurmaktan heyecan duyuyoruz.

STEPN’den Ödeme Hizmeti Apple Pay Hamlesi

STEPN, oyun içi satın almaları kolaylaştırmak için Apple Pay’i entegre etti. STEPN kullanıcıları, uygulamadan çıkmak zorunda kalmadan oyunun NFT spor ayakkabılarını satın alabilecek, satabilecek ve takas edebilecek.

Stepn’in Operasyon Direktörü Shiti Manghani, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bu çok, çok büyük bir adım. Daha önce böyle bir şey yapılmamıştı. Dahili olarak bunun kriptoda olan en büyük şey olduğunu ve pek çok insanın bunu bilmediğini söylüyoruz. Bu Apple Pay entegrasyonuyla, kullanıcı yolculuğunu çok daha sorunsuz hale getiriyoruz, kazanmak için hareket etmek isteyen herkes için giriş engellerini kaldırıyoruz ve Web3 alanının ana akıma geçmek için gereken olgunluk düzeyine ulaşmasını sağlıyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala