bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,780.36 0.14%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,164.33 0.05%
bnb
BNB (BNB) $ 616.41 2.45%
solana
Solana (SOL) $ 148.15 1.80%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529544 0.89%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473554 1.23%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152475 0.97%

STEPN, 100 Çalışanını İşten Çıkarıyor

isten cikarma kodlari isghabercomtr

Son dönemde kripto para odaklı birçok şirket piyasasındaki düşüş devam ederken, çalışanlarını işten çıkarmaya başladı. Bu kez bu isimlerden biri Blockchain tabanlı uygulama STEPN. STEPN, devam eden kripto piyasasındaki düşüş nedeniyle 100’den fazla sözleşmeli çalışanını işten çıkaracağını açıkladı.

Blockchain tabanlı uygulama STEPN, kripto piyasasındaki düşüş nedeniyle 100’den fazla sözleşmeli çalışanını işten çıkaracağını belirtti. Söz konusu işten çıkarılan çalışanlar arasında moderatörler ve büyükelçiler de görevden alınanlar arasında olacak. Ayrıca STEPN‘in ana şirketi Find Satoshi Lab’ı (FSL) ve yeni projelerini tanıtmaya yönelik bir geçiş olacağını da iddia etti.

stepn 100 calisanini isten cikariyort

İşten çıkarılma konusu ile ilgil olarak şu şekilde açıklama yapıldı:

STEPN, ayı piyasasında personel çıkarmaya başladı. Esas olarak 100’den fazla MOD’u, elçiyi vb. işten çıkaracak ve STEPN’e yapılan yatırımı azaltacak ve bazı geliştirme ilerlemeleri ertelendi.

Konu ile ilgili olarak hatırlatma yapmak gerekirse kısa süre önce Singapur merkezli dijital varlık şirketi Amber Group, geçtiğimiz günlerde düşüş eğilimindeki kripto para piyasası koşullarını gerekçe göstererek, çalışanlarının yüzde 10’unu işten çıkarma kararı almıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala