bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,517.29 0.56%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,158.51 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 613.25 1.23%
solana
Solana (SOL) $ 145.31 1.02%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525289 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47098 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151651 0.55%

State Street, Kripto Saklama Konusunda Yeni Bir Karar Aldı

state street kripto saklama konusunda yeni bir karar aldi

Amerika Birleşik Devletleri’nde geçtiğimiz haftalarda yaşanan ve sonunda üç bankanın kapatıldığı bir sürecin ardından bankalardan yeni kripto hamleleri gelmeye devam ediyor. Bankacılık devi State Street bu noktada kullanıcılarını üzecek yeni bir açıklama yaptı. Şirket tarafından yapılan duyuruda, kripto saklama şirketi Copper ortaklığını sonlandırdığını belirtti.

State Street, Copper Ortaklığını Sonlandırdı

Varlık saklama bankası olarak faaliyet gösteren State Street, gün içinde kripto saklama alanındaki ortağı olan Copper hakkında açıklama yaptı. Banka tarafından yapılan açıklamada Copper ile olan iş ortaklıklarının sonlandırıldığı belirtildi.

state street kripto saklama konusunda yeni bir karar aldi 2

State Street sözcüsü tarafından yapılan açıklamada, “State Street ve Copper, karşılıklı olarak lisans anlaşmalarını sona erdirme kararı aldı. Alınan bu kararla birlikte her iki şirket de kendi ürün geliştirme yaklaşımları dahilinde dijital stratejilerini geliştirmeye devam edecek.” ifadeleri kullanıldı. Sözcü açıklamasında şu ifadelere de yer verdi:

Hem tokenize edilmiş menkul kıymetler hem de yerel token’ler için çok yönlü bir çözüm üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. Bu noktada dijital varlıklar için düzenleyici ortamın, bu varlık alanına hizmet verme gereklilikleri gibi alanlarda gelişmeleri yakından takip edecek hizmet vermeye devam edeceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala