bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,338.97 4.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,115.85 4.47%
bnb
BNB (BNB) $ 605.84 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 144.19 8.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517137 4.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466454 5.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149108 6.93%

Stargate, Fantom USDC Havuzu için Harekete Geçti

Stargate Fantom USDC Havuzu Icin Harekete Gecti

LayerZero köprü protokolü Stargate topluluğu, riskleri azaltmak için Fantom USDC havuzunun kaldırılmasını önerdi. Öneriye topluluğun büyük bir kısmının olumlu yaklaştığı belirtildi. Bu adım ile Multichain’deki belirsizliklerin giderilmesi hedefleniyor.

Stargate Fantom USDC Havuzu Icin Harekete Gecti5

Stargate Topluluğu, Fantom Teklifini Oyluyor

Stargate topluluğunda riskleri azaltmak ve endişeleri gidermek için kapsamlı bir teklif sunuldu. Teklifte Fantom USDC havuzunun kaldırılması önerildi. Ekosistemin bütünlüğü için başlatılan teklifin oylanması 30 Mayıs’ta sona erecek. Topluluğun yüzde 96,5’i teklife olumlu yaklaştı. Bugüne kadar 1,7 milyon doğrulanmış üye teklif lehine oy kullandı.

Teklif ile ilk etapta Fantom havuzlarındaki STG emisyonlarının durdurulması talep edildi. Böylece emisyonların geçici olarak askıya alınması amaçlanıyor. Emisyon, token yaratımı ve piyasaya sürülme hızına deniyor. Ayrıca bu adım ile Multichain’deki belirsizliklerden kaynaklanan sorunların azaltılması hedefleniyor.

Stargate, Fantom havuzlarını ağdaki diğer tüm havuzlardan izole etmeyi de planlıyor. Bu adım ile ekosistem üzerindeki olumsuz etkilerin önlenmesi hedefleniyor. Bu havuza yatırılan LP’nin yaklaşık 11,4 milyon dolar olduğu ifade ediliyor. Teklif Multichain aracılığıyla herhangi bir USDC POL’in kaldırılmasını ve çözülmesini içeriyor. Ayrıca Fantom kullanıcıları için alternatif köprüleme seçenekleri araştırılması öneriliyor. Binance, kısa süre önce Multichain ile ilişkili köprülenmiş token’lar için para yatırma işlemlerini geçici olarak durdurmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala