bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Starbucks Polygon Tabanlı Yeni Platformunu Tanıttı

starbucks polygon tabanli yeni platformunu tanitti

Kripto para sektörüyle birlikte NFT dünyası ve Web3 teknolojileri de gelişme gösteriyor. Bu teknolojilerin gelişmesiyle birçok büyük şirket, yönünü Web3 teknolojilerine çevirdi. Starbucks da bu şirketler arasında yer alıyor. Kahve zinciri Starbucks, Polygon tabanlı yeni platformu Odyssey’i tanıttı. 

Starbucks’tan Yeni Web3 Hamlesi

NFT ve Web3 alanında çalışmalarını sürdüren Starbucks bu konuda yeni projelere imza atıyor.

Küresel kahve şirketlerinden biri olan Starbucks, müşterilerin NFT biçiminde dijital koleksiyon pulları satın alabileceği yeni platformu Starbucks Odyssey‘i tanıttı. Müşterilerine faydalı deneyimler sunmak isteyen şirketin yeni platformu Polygon tabanlı olacak.

starbucks polygon tabanli yeni platformunu tanitti

Starbucks yeni platformu Odyssey’i ile müşterilerin NFT biçiminde pullar satın almalarını sağlayacak. Platform, Polygon’un Proof of Stake (PoS) ağı üzerine kurulacak.

Ayrıca kullanıcılar, bugünden itibaren Starbucks Odyssey’e erişim elde etmek için bekleme listesine katılabilir.

Geçtiğimiz mayıs ayında Starbucks, NFT koleksiyonu çıkararak, Web3 sektörüne giriş yaptığını duyurmuştu. Ardından şirkette yapılan Web3 toplantısında uzun yıllardır teknoloji uzmanı olarak çalışan bir Starbucks çalışanı, şirketin NFT planını eleştirmişti.

Geçtiğimiz ağustos ayında ise Starbucks’ın CEO’su Howard Schultz, Web3’ün popüler ödül programının geleceğinde rol oynayacağını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala