bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Standard Chartered, Global Digital Finance’a Katıldı

sc

Bankacılık devi Standard Chartered, Global Digital Finance’e katıldı.

Standard Chartered böylelikle, Global Digital Finance’ın (GDF) patron kuruluna katılan ilk banka oldu. StanChart, kuruluşun diğer üyeleriyle birlikte, dijital varlık dünyasında en iyi uygulamaların benimsenmesini hızlandırmak için çalışacak.

Standard Chartered’ın Yeni Kripto Girişimi

Çok uluslu bankacılık ve finansal hizmetler şirketi Standard Chartered, Global Digital Finance’e katıldı. Bu hamleyle, patron kuruluna dahil olan ilk banka oldu.

Kuruluş 100’den fazla kuruluşa ve dünyanın her yanında 350’den fazla profesyonele sahiptir. Misyonları stratejik yenilikçiler ağı aracılığıyla kripto varlık endüstrisini desteklemektir. Ayrıca daha iyi yönetişim standartları için çalışırlar ve piyasa katılımcıları, düzenleyiciler ve politika yapıcılar arasındaki ilişkileri kolaylaştırırlar.

Standard Chartered’da Finansal Piyasalar Elektronik Ticaret ve Platformlar Küresel Başkanı Geoff Kot, konuyla ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

“Dijital varlıkların benimsenmesini desteklemek ve dijital varlık standartları konusunda sektör diyaloğuna katkıda bulunmak, kolaylaştırmak ve öncülük etmek için diğer küresel uzmanlarla işbirliği yapabileceğimiz fırsatları dört gözle bekliyoruz”

Kot, kripto varlık benimsenmesinin, ekonomik sistemi daha verimli hale getirebileceğini de sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala