bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,430.99 2.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.96 2.87%
bnb
BNB (BNB) $ 607.63 0.95%
solana
Solana (SOL) $ 144.86 5.99%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519227 1.86%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467445 2.96%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14964 3.72%

Square Enix Oyna Kazan Oyunlara Olan İlgisini Yineledi

square enix oyna kazan oyunlara olan ilgisini yineledi

Japonya merkezli oyun stüdyosu Square Enix, blok zinciri temelli oyunlar çıkartma arzusunda olduğunu bir kez daha belirtti. Square Enix yeni projesinde blok zinciri tabanlı yeni teknolojileri kullanacak.

Square Enix Oyna Kazan Oyunlarına Odaklanıyor

Final Fantasy, Life is Strange ve MARVEL’S AVENGERS gibi oyunlarla adından söz ettiren başarılı oyun stüdyosu Square Enix, kripto dünyasına olan ilgisini sürdürmeye devam ediyor. Şirketin blok zinciri temelli yeni teknolojilere olan ilgisi hakkında açıklama yapan Square Enix başkanı Yosuke Matsuda, geleneksel oyunların şirketi geleceğe taşımayacağını belirtti. Matsuda açıklamasında, “Sadece geleneksel oyunlara odaklanmak şirketimizi ileriye götürmeyecek. Kullanıcıların içerikler oluşturacağı ve çalışmaları için ödüllendireceği yeni oyunlar üretmek istiyoruz.” dedi. Matsuda daha önce Suqare Enix’in kendi kripto para birimini çıkartabileceğini belirtmişti.

square enix oyna kazan oyunlara olan ilgisini yineledi 2

Stüdyo başkanı açıklamasında ayrıca “Şimdiye çıkarttığımız pek çok oyunda içeriği bitmiş bir ürün olarak sunduk ve oyuncular bu içeriği oynadı. Bununla birlikte dünyamızda artık yeni ayarlamalar ve oynama biçimleri ile oyunları daha ilginç hale getirmek isteyen pek çok oyuncunun olduğunun farkındayız. Bu alanda çalışmalarımız devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Son dönemde pek çok oyun stüdyosunun blok zinciri temelli oyunlara yöneldiğini görüyoruz. Oyunlarla olan etkileşimi arttırmak için yeni blok zinciri temelli teknolojileri kullanmak isteyen oyun stüdyolarına yenileri eklenecek gibi görünüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala