bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,775.09 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,056.22 0.37%
bnb
BNB (BNB) $ 556.44 1.10%
solana
Solana (SOL) $ 144.23 3.44%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500353 0.01%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467077 2.90%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.15105 0.75%

Square Enix, Oasys’in PoS Ağında Oyun Geliştirecek

Square Enix Oasysin PoS Aginda Oyun Gelistirecek

GameFi hızla büyüyen ve aldığı devasa yatırımlarla popülaritesini hızla atılan bir sektör hâline gelmiş durumda. Son dönemde birçok Blockchain tabanlı oyun şirketi ortaya çıkarken, bu tür oyunların kullanıcı sayılarında da önemli bir artış söz konusu. Ancak bu yükseliş büyük oyun şirketleri tarafından daha yavaş ilerliyor. Bunun en büyük sebebi ise şüphesiz oyuncuların Blockchain tabanlı oyunlara pek sıcak bakmaması. Ancak Square Enix, Oasys ortaklığı ile bu alana bir şans vermek istiyor.

Square Enix, Oasys'in PoS Ağında Oyun Geliştirecek

Square Enix, Oasys’in PoS Ağında Oyun Çalışmalarına Başlıyor

Çoğu kişinin genellikle Final Fantasy serisi ile tanıdığı Japon oyun geliştiricisi Square Enix, Blockchain projesi Oasys ile bir ortaklığa imza attı. İkili, bu ortaklık ile Blockchain tabanlı oyunlar oluşturmak için bir araya geldi.

İlk açıklama Oasys tarafından 12 Eylül tarihli bir duyuruda geldi ve Square Enix’in projenin 21. Node’u olmak için yerini aldığını açıklandı.

Son olarak bu ortaklığın şirketin ilk Blockchain adımı olmadığını da belirtelim. Öyle ki şirket daha öncesinde Blockchain oyunlarına yatırım yapmaya hazırlandığını açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala