bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,444.73 1.18%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,002.12 0.45%
bnb
BNB (BNB) $ 545.22 0.83%
solana
Solana (SOL) $ 139.25 3.65%
xrp
XRP (XRP) $ 0.489214 1.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447074 0.51%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148469 0.01%

Spotify, Blockchain ve NFT Alanında Katılmaya Hazırlanıyor

Spotify Blockchain ve NFT Alaninda Katilmaya Hazirlaniyor

Blockchain teknolojisine yatırım yapan şirketlerin sayısı ün geçtikçe artıyor. Son olarak popüler müzik servisi Spotify, akış hizmetine Blockchain teknolojisi ve NFT’leri eklemek için planlar hazırlıyor ve kripto ve müzik endüstrilerinde NFT’lerin sanatçıların kazançlarını artırma potansiyeli konusunda heyecanı artırıyor.

Spotify Web3 Çalişmalari için İş İlani Yayimladi

Spotify, NFT ve Blockchain Sektörüne Sıcak Bakıyor

Spotify üzerinden yayımlanan yakın tarihli iki iş ilanı, Spotify’ın, bazı kripto meraklılarının kontrolü bugünün internetine hakim olan Büyük Teknoloji platformlarından geri alacağını umduğu, Blockchain alanında çalışan bir ağ için bir teknoloji terimi olan “Web3” ile ilgili erken aşama projelerde çalışmak üzere insanları işe aldığını gösteriyor.

Öyle ki Spotify, ayrıca İnovasyon ve Pazar İstihbaratı ekibinin bir parçası olacak bir Kıdemli Yönetici arayışı içinde.

İş ilanında yer alan detaylara baktığımızda ise  Web3 ve “gelişmekte olan teknoloji endüstrileri” söz konusu olduğunda, “yükselen trendlere uzman aşinalığına” sahip kişiler arandığını görüyoruz. 

Bununla birlikte, Spotify’ın kripto ile ilgili belirli ürünlerle ilgili olarak tam olarak ne planladığı veya NFT’leri platforma entegre edip etmeyeceği ise hala belirsizliğini koruyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala