bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,652.32 0.62%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,159.17 0.50%
bnb
BNB (BNB) $ 616.25 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 146.74 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530091 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4733 1.25%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152227 0.93%

Spor Sektörü, NFT Dünyasına Akın Edebilir

NFT2

Merakla beklenen IQQ Token, Bittrex’te piyasaya sürüldü. IQONIQ Fan Ecosystem tarafından ortaya çıkarılan IQQ, topluluk içerisinde oldukça heyecan yaratmış durumda.

IQQ tokenın piyasaya sürülmesinin ardından yıl sonunda da IQONIQ uygulamasının piyasaya sürülmesi bekleniyor. Böylelikle blockchain, spor ve eğlence sektörü içerisinde de kendisine yer bulmuş olacak.

IQONIQ Group, şimdiden F1, Formula E, futbol, rugby, kriket, buz hokey, drone yarışları v.b. gibi pekçok farklı alanda 100’den fazla küresel spor ortağıyla etkileyici bir listeye sahip. 200’den fazla yeni ortakla da görüşmelerin sürdüğü belirtiliyor.

IQQ token sahipleri, uygulama başlatıldığında, hayranlara açık olan ürün ve hizmetlerden faydalanabilecekler. Uygulama içerisinde çeşitli bağlılık puanları da yer alacak.

IQONIQ’nun potansiyel büyümesi için bir diğer önemli katalizör, dijital koleksiyon parçalarının erken benimsenmesidir. Şimdilerde NFT olarak bilinen bu koleksiyonlar, spor sektörü içerisinde oldukça önemli bir yer tutabilir. Uygulamanın en büyük amaçlarından bir tanesi de spor sektörünün tamamen NFT pazarı haline gelmesini sağlamak.

Bittrex’in IQQ tokenı listelemesi henüz küçük bir adım olsa da, bu büyük bir maratonun başlangıcı olabilir. IQONIQ uygulaması piyasaya sürüldüğünde, spor sektörünün kripto sektörüne olan etkisini daha yoğun olarak yaşayabiliriz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Yavuz

2 Ekim 1992 tarihinde İzmir’de dünyaya gelen Cem Yavuz, ilköğretimi yine doğduğu şehirde tamamladı. Liseyi İstanbul’da okuyan Cem, tarihe olan ilgisi sebebiyle üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nin Tarih bölümünde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala