bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,784.36 6.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,105.57 4.77%
bnb
BNB (BNB) $ 558.72 3.07%
solana
Solana (SOL) $ 144.69 12.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496991 1.70%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460073 5.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152703 7.73%

Space And Time, 10 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

space and time 10 milyon dolarlik yatirim aldiasdd

Kurumsal ölçekte hızlı ve güvenli verimli işleme için çözümler üreten ilk merkeziyetsiz veri deposu Space and Time, Framework Ventures önderliğindeki yatırım turundan 10 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı. Söz konusu finansman turundaki ek katılımcılar arasında Digital Currency Group (DCG), Stratos, SamsungNext, IOSG Ventures, Alliance ve girişim kuruluşları yer aldı.

Space and Time’ın Aldığı Yatırım ile Ağını Genişletecek

Space and Time, kurumsal ölçekte hızlı ve güvenli veri işleme için çözümler üretmek adına veritabanı yeteneklerini ileri bir düzeye yükseltmeye çalışıyor. Space and Time, Blockchain uygulamalarının tamamen merkezi olmayan, ölçeklenebilir ve güvenli bir şekilde zengin, analitik görüşler oluşturmasını sağlıyor. Bununla beraber Framework Ventures önderliğindeki yatırım turundan 10 milyon dolarlık yatırım aldı.

Bu turdan elde edilen gelir, Space and Time’ın mühendisliğini genişletmeye devam etmek ve platformun analitik yeteneklerini ve ağını daha da geliştirmek için kullanılacak.

Space And Time 10 Milyon Dolarlik Yatirim Topladi 1

Merkeziyetsiz veri deposu Space and Time’ın veritabanı, zincir dışı sorgu sonuçlarının kanıtlarını oluşturur ve bunları, doğrulandıkları bir doğrulama katmanına iletiyor.

Doğrulandıktan sonra veriler, dApp’in sonuçlara gerçek zamanlı olarak erişebileceği akıllı sözleşmelere zincir üzerinde geri yükleniyor. Space and Time’ın kurucu ortağı ve CEO’su Nate Holiday konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Merkeziyetsiz bakış açısıyla, ağımıza daha fazla veritabanı kümesi ve daha fazla doğrulayıcı eklemeyi planlıyoruz. Fonlar, platformun geliştirilmesini ve mühendislerin işe alınmasını kolaylaştıracak. Firmanın mühendislik kadrosunu 40 çalışanla hızlı bir şekilde artırıyoruz. Space and Time, Aralık ayına kadar Sınırlı Alfa Sunumu (Limited Alpha Offering) için çalışmalarını sürdürecek. Protokolün geniş bir sürümü 2023 yılının ilk çeyreğinde ortaya çıkacak. Tamamlanmış bir şekilde halka açık olarak Eylül 2023’de piyasaya sürülecek.

Framework Ventures’ın Kurucu Ortağı Michael Anderson da konuya ilişkin şu açıklamaları yaptı:

Birçok dApp, büyük miktarlarda karmaşık verileri depolamak ve hesaplamak için hala merkezi veritabanlarına güvendiğinden, çoğu DeFi ve GameFi platformu tamamen merkezi olmayan değildir.

Chainlink Labs’in Startup with Chainlink programının bir parçası olarak kuluçkalanan Space and Time, akıllı sözleşme uygulamalarına genişletilmiş, kurumsal düzeyde kullanım senaryoları getirmek için zincir içi ve zincir dışı verileri birleştirmek için Chainlink’i kullanan merkezi olmayan bir veri platformudur.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala