bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,846.11 1.07%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,052.06 0.40%
bnb
BNB (BNB) $ 554.07 0.85%
solana
Solana (SOL) $ 141.72 1.56%
xrp
XRP (XRP) $ 0.502442 0.57%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470324 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.156376 4.22%

South China Morning Post NFT Standardı İçin Belge Yayınladı

south china morning post nft standardi icin belge yayinladi

Hong Kong gazetesi South China Morning Post, bugün ARTIFACT adlı NFT projesi hakkında bir belge yayınladı. Aynı zamanda ARTIFACT adlı tarihi olay koleksiyonlarının ilk serisinin lansmanını duyurdu.

ARTIFACT, SCMP’nin tek bir haber öyküsü, bir resim, bir gazete kapak sayfası, bir video veya ses klibinin çeşitli varlıklarıyla Hong Kong tarihi hakkındaki raporlarını NFT olarak tasarladığı bir proje.

Yeni NFT Standardı Artifact Flow Blok Zinciri Üzerine İnşa Edilecek

South China Morning Post, Artifact NFT standardının, popüler NBA Top Shot video NFT‘lerinin yapımcıları Dapper Labs tarafından oluşturulan, Flow blok zinciri üzerine inşa edileceğini açıkladı.

south china morning post nft standardi icin belge yayinladi

Artifact teknik incelemesi (Whitepaper), önerilen bir yönetişim yapısının yanı sıra tarihi NFT‘lerin satışı için özel bir pazarın geliştirilmesini özetliyor. Bunun yanında daha önce Çinli teknoloji devi Alibaba tarafından, 2016 yılında satın alınan SCMP, ilk olarak Temmuz ayında Artifact geliştirme planlarını açıklamıştı.

South China Morning Post CEO’su Gary Liu yaptığı konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Artifact tanıtım belgemiz aracılığıyla, tarihi daha keşfedilebilir, bağlantılı ve toplanabilir hale getirme vizyonumuzu paylaşmaları için diğer ‘tarihin koruyucularına’ ilham vermeyi dört gözle bekliyoruz.

Dapper Labs Ortaklıklar Kıdemli Başkan Yardımcısı Mickey Maher ise şunları ekledi:

SCMP için anlamlı tarihi anları yeniden canlandıran bu vizyoner projeyi başlatmaktan gurur duyuyoruz. Artifact’in başlatma protokolünün temeli olarak Flow’u seçtikleri için heyecanlıyız.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala