bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,785.36 1.15%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,170.03 1.32%
bnb
BNB (BNB) $ 616.80 1.34%
solana
Solana (SOL) $ 146.83 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530782 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475214 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152876 0.00%

SOUL Coin Nedir? Phantasma (SOUL) Coin Hangi Borsada?

soul

Phantasma, oyuncuları, sanatçıları ve acemileri blockchain teknolojisine dahil etmeye odaklanan kişiselleştirilmiş bir Blockchain sistemidir.

Blockchain teknolojisinin popülaritesi son birkaç yılda artmaya devam etti. Bitcoin , Ethereum gibi kripto para birimlerinin küresel olarak benimsenmesi de artıyor. Bu büyüme aynı zamanda Blockchain teknolojisinin değerini ve uygulamasını da artırdı. Blok zinciri uygulaması, ekonomideki ana sistemleri keser. Ne yazık ki, son zamanlardaki bu muazzam büyümeye rağmen, hala Blockchain teknolojisine bağlı bir karmaşıklık var. Ancak, bu noktada Phantasma kripto, küresel olarak Blockchain teknolojisi geliştirmenin çok önemli bir parçası haline geliyor.


Phantasma (SOUL) Coin Nedir?

Phantasma, oyuncuları, sanatçıları ve acemileri blockchain teknolojisine dahil etmeye odaklanan kişiselleştirilmiş bir Blockchain sistemidir. Geliştirme ekibi, büyükannelerin blok zinciri kullanamaması durumunda acemilerin kullanmayacağına inanıyor. Phantasma zinciri, kullanıcıların diğer blok zincirlerini birleştirmesine ve bunlara müdahale etmesine olanak tanıyan hızlı ve güvenli bir çözümdür. Blok zincirinin ikili token sistemi ve benzersiz bahis sistemi, kullanıcıları çeşitli dijital mal ve hizmetlere açar. Bu ürünler iletişim ve eğlenceden pazaryerine ve depolamaya kadar çeşitlilik gösterir. Projenin teknik incelemesine göre, birincil hedeflerinden biri, kullanıcılara fayda sağlayacak bir dApps sistemi geliştirmek. Bu gelişmiş sistem, birleşik bir ekonomik sistem altında gelişecektir. Projenin vizyon ifadesi, en iyi blok zincirine erişmek için merkezi olmayan bir ekosistem oluşturmaktır.

shutterstock 1210813129

Phantasma Zincirinin Özellikleri

Hız

Projenin geliştiricilerine göre, blok zinciri blok başına en az 10.000 işlemi doğrulayabilir. Hız, bir Blockchain ağı seçerken kullanıcılar tarafından her zaman dikkate alınan önemli faktörlerden biridir. Phantasma bundan daha az değildir. Şunu da belirtmekte fayda var ki, blok zinciri sonsuz yan zincirlere de izin verirken, hız kapasitesi sadece ana zincirle sınırlı değil.

Çift Token Sistemi)

Phantasma kripto Blockchain, ikili token sistemi SOUL ve KCAL kullanan birkaç projeden biridir. SOUL, projenin yönetişim tokenidir ve maksimum 94 milyon token dolaşım arzına sahiptir. Token, kullanıcıların blok zincirinin zincir içi oylama mekanizmasına katılmalarını sağlar. Staking işlevi, onlara blok zinciri kaynaklarını kullanma hakkını da verir. Öte yandan, Phantasma Energy olarak da bilinen KCAL, projedeki işlem ücretlerini ödemek için bir kullanım durumu olan resmi tokendir. Token, geliştiricileri tarafından blok zincirine ve kullanıcılarına güç sağlamak için bir enerji kaynağı olarak oluşturuldu. SOUL’u hisseleyen Blockchain kullanıcıları hemen KCAL ile ödüllendirilecek. Bununla, ağı kullanmaya başlamalarına izin verirler. Phantasma Blockchain’in ödül sisteminin SOUL olduğunu da belirtmekte fayda var.

Konsensüs Mekanizması

Blok zinciri, kullanıcıların doğrulayıcı olmak için bir hisseye sahip olmasını gerektiren Proof of Stake mekanizmasını kullanır. İşlem ücretleri, katkılarından dolayı bir ödül olarak doğrulayıcılar arasında paylaşılır. PoS kullanan her blok zinciri gibi, rotasyonel bir zamanlama modeli de aktif doğrulayıcı kullanıcıyı belirler. Doğrulayıcılar, şişirilmiş SOUL tokenlerinin %75’i ve oluşturulan işlem ücretlerinin %25’i ile ödüllendirilir.

Merkezi Olmayan Depolama Çözümü

Phantasma Chain’in Merkezi Olmayan Depolama Çözümü (DSS), Merkezi Olmayan Uygulamaları (DApp’ler) tam olarak kullanmayı amaçlar. Phantasma teknik incelemesine göre, depolama çözümü geliştiricilerin DApp’leri dağıtmasına izin verecek. DSS’sinde dağıtılan ve depolanan dosyalara tüm etkin Doğrulayıcılar erişebilir ve yalnızca bu doğrulayıcılar için mevcut olan benzersiz bir anahtar aracılığıyla değiştirilebilir veya düzenlenebilir.

Phantasma Akıllı NFT’ler

NFT, bir dijital defter olan bir blok zincirinde depolanan benzersiz ve değiştirilemez bir veri birimidir. Sektörün servetindeki büyüme, NFT alanının son 24 ayda gelişmeye devam ettiğini gördü. Ancak, Phantasma Chain Smart NFT teknolojisi ile geliştiriciler, ürünleri için dijital öğeler oluşturabilirler. Kullanıcılar ayrıca bu öğeleri kendi aralarında takas edebilirler. Bu NFT’ler açık pazarlarda ticaret yapar ve bir dizi gelişmiş özelliği destekler. Ayrıca Phantasma’nın kendi NFT pazarına da sahip olduğunu belirtmekte fayda var. Kullanıcılar, Blockchain’de oluşturulan NFT’leri ve bunun dışında NFT’leri takas edebilir. Phantasma geliştiricilerine göre, blok zincirinin amaçlarından biri, mümkün olan en yakın gelecekte hem NFT yaratıcıları hem de tüccarlar için go-to-blockchain olmaktır.

Phantasma Zinciri Uygulamaları

Phantasma zincirinin uygulamaları, oyun endüstrisinde Blockchain teknolojisinin kullanımını kesiyor. Phantasma kripto, oyun deneyimiyle ilgili sorunları çözmek için Blockchain teknolojisini kullanmayı hedefliyor. Bu sorunlar, hack’leri, oyun içi varlık sahipliklerini ve veri manipülasyonlarını içerir. Bunlar, kullanıcı deneyimini olumsuz etkileyen şeylerden birkaçıdır. Phantasma, DApps geliştiricilerini verilerini manipüle edemeyen merkezi olmayan bulut depolama çözümleri ile donatmayı hedefliyor. Bu altyapının arkasındaki beyin, Blockchain teknolojisinin eksiksiz bir uygulamasıdır. Blockchain geliştiricilerine göre Phantasma, küresel e-ticaret sektörünü dönüştürüyor. Bunun nedeni, yalnızca blok zinciri teknolojisine dayanan dijital ticaret teknolojisinin piyasaya sürülmesidir. Bu dijital ticaret teknolojileri, kullanıcıların daha hızlı işlem tamamlamalarının keyfini çıkarmasını sağlayacak.

Phantasma Dual Token SOUL KCAL

SOUL Coin Hangi Bordasa?

SOUL, Phantasma ağının yerel ve yönetim tokenidir. 2019’daki lansmanından bu yana, token muazzam bir başarıya tanık oldu. Coinmarketcap’a göre, token, 327.182.298 $ piyasa değeri ile 103.158.489 tokenlik şişirilmiş dolaşım arzına sahip. Token, KuCoin, Gate.io, Uniswap (V3), BKEX ve PancakeSwap (V2) gibi Crypto pazarlarında listelenir.

SOUL Coin Fiyat Analizi

2021’in ikinci yarısından bu yana, piyasa bir düzeltme sezonu beklediğinden kripto para birimleri fiyatlarında kanamaya devam etti. Ancak SOUL, son yedi gün içinde %28’lik büyük bir fiyat artışına tanık oldu. CoinMarketCap’e göre, token son 24 saatte %5’ten fazla fiyat artışı gördü. Ayrıca 3.17$ civarında işlem görüyor. SOUL için işlem hacimleri de arttı ve genel tahminler, tokenin 2022’nin en iyi performans gösterenlerinden biri olarak listeleneceği yönünde. SOUL şu anda Crypto pazarındaki en iyi performans gösterenlerden biri. Phantasma Blockchain’in mevcut projeksiyonları ile 2022’de yerel tokenden daha fazlası bekleniyor. Bununla birlikte, SOUL, uzun vadeli karlar arayan yatırımcılar için taahhüt edilecek doğru kriptodur.

SOUL Coin Grafiği


SOUL Coin Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 TRIBE Coin 4,68 TL TL’den işlem görüyor. SOUL Coin fiyatı son 24 saat içerisinde -0.40% değişim gösterdi. SOUL Coin’in son 24 saatteki işlem hacmi ise $ 163,539 dolar, toplam piyasa değeri ise $ 17,840,241 dolar seviyesinde.

SOUL Coin Kaç Dolar?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SOUL Coin $ 0.143724 dolardan işlem görüyor. 2022 yılının Şubat ayı itibariyle SOUL Coin tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 3.97 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SOUL yılın en düşük seviyesini ise 0.1081 dolarla belirledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Ramazan Eles

Medyascope'ta editörlük, Habervakti.com'da editörlük ve sosyal medya yöneticiliği yaptı. Teknoloji haberleri sunan Techgirisim.com'u kurdu. Daha sonra Haberler.com'da editörlük yaptı. Ardından Beyaz Gazete, Haber365, Enigma Artı, Popüler Ekonomi gibi platformlarda kısa süreli çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala