bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,110.44 2.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,207.36 1.01%
bnb
BNB (BNB) $ 601.62 0.60%
solana
Solana (SOL) $ 154.12 2.97%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529079 3.60%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.481718 5.88%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155406 3.94%

Sotheby’s, Banksy Eserleri için ETH Kabul Edecek

sothebys banksy eserleri icin eth kabul edecek 2

277 yıllık tarihi sanat müzayede evi Sotheby, perşembe günü yaptığı açıklamada Banksy‘nin eserleri için Ethereum (ETH) tekliflerine açık olacağını duyurdu.

Kurum, daha önceki müzayedelerinde Coinbase üzerinden Bitcoin (BTC) kabul edeceğini duyurmuştu. Şimdi ise bu süreci geliştirerek sonrasında başka token’lardan da yararlanabilecekleri belirtildi. Sotheby’s, takma adlı sanatçı Pak’ın ilk NFT satışını gerçekleştirmişti, bu satışın 16.8 milyon dolar kazanç sağladığı duyuruldu.

Müzayede 18 Kasım’da Online Ziyaret Edilebilecek

The Now” adlı müzayede 18 Kasım’da yer alacak. Coinbase‘in bildirisine göre, Sotheby’nin sanal bir dünya platformu olan Decentraland’daki dijital merkezinde de gerçekleşecek.

Müzayede Banksy‘nin “Trolley Hunters” ve “Love in the Air” sanat eserlerine yer veriyor. İddiaya göre tablolara, 5 ila 7 milyon dolar fiyat biçilecek. Ayrıca müzayedeyle ilgilenen sanatseverlerin, dünyanın her yerinden izleyebileceği ve Sotheby’s sosyal medya kanallarını takip ederek canlı yayını takip edebileceği ifade edildi.

sothebys banksy eserleri icin eth kabul edecek

Sotheby’s, bu yıl “Bored Apes”,”CryptoPunks” isimli müzayedeler gerçekleştirmişti. “ Sotheby’s Metaverse ” adlı NFT platformunun kapsamında da kripto para teknolojilerine daha çok yer vereceği açıklandı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala