bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,026.89 3.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,050.32 2.53%
bnb
BNB (BNB) $ 548.54 2.99%
solana
Solana (SOL) $ 139.87 6.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499285 1.10%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455671 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150809 2.51%

Sosyal Trading Platformu MoonXBT, FIFA Dünya Kupası 2022 Özelliğini Yayınladı (Sponsorlu)

sosyal trading platformu moonxbt fifa dunya kupasi 2022 ozelligini yayinladi sponsorlu 3

Hiç şüphe yok ki 2022 FIFA Dünya Kupası için yüksek beklenti var. Pandemi sonrası gerçekleşen ilk dünya kupası ve kışın yapılacak ilk dünya kupası. Ayrıca Messi ve Cristiano Ronaldo gibi süperstarlar için son dünya kupası olacak. Yani sadece dünya seyircisine heyecan getirecek küresel bir spor etkinliği değil, aynı zamanda insanlara servet kazandırabilecek iyi de bir fırsat.

Önde gelen sosyal trading borsası MoonXBT, yakın zamanda FIFA Dünya Kupası 2022 için katılımcıların token satın alarak istedikleri takımları seçebilecekleri ve aşama aşama getiri elde edebilecekleri bir türev ürün yayınladı. Bu, blockchain teknolojisini dünyanın en büyük spor etkinliğiyle birleştiren ilk dünya kupası kripto ürünüdür.

MoonXBT, blockchain teknolojisini dünya kupası ile birleştirerek, insanların etkinliğe daha derinden dahil olmaları ve dünya çapındaki tutkudan yararlanmaları için kolay, şeffaf ve güvenli bir yol sağlar.

MoonXBT’de kullanıcılar, sadece 1 USDT’den başlayarak takımların tokenlerini satın alarak favori takımlarını destekleyebilirler. Kullanıcılar daha sonra turnuvayı ve tokenlerinin sonucunu MoonXBT FIFA dünya kupası sayfasında takip edebilir ve her şeyi tam şeffaflıkla görebilirler. Tokenlerin merkeziyetçi yapısı göz önüne alındığında, kullanıcılar tokenlerin ve ilgili faaliyetlerin hiçbir şekilde manipüle edilmeyeceğinden emin olabilir.

Grup maçları, 1/8, çeyrek final ve yarı final oyunlarından turnuvaya uygun olarak gelişecek olan süreç de kolaydır. Şu andan itibaren, kullanıcıların desteklediği takımların ilk grup oyunları, kullanıcıların 32 takımın tokenlerini satın alabildiği tüm satın alma dönemidir.

Oyun başladıktan sonra kullanıcılar yerleşim aşamasına gireceklerdir. Oyunun her turu için, elenen takımın jetonları yakılacak ve şampiyonluk jetonu WIN’e dönüştürülecek ve ödül havuzuna girecektir. Her tur için, kazanan takım token sahiplerinin iki seçeneği olacak, biri tokenleri tutmaya devam etmek ve daha büyük kazançlar için oyuna devam etmek; diğeri ise ödül havuzundan karşılık gelen payın yüzde 60’ını alabilecekleri ve kalan yüzde 40’lık payın ödül havuzunda kalacağı tur için kazançlarını nakde çevirmek.

Yukarıdakiler, şampiyon takım token sahiplerinin tüm elenen takımların katkıda bulunduğu ödül havuzunu ve şampiyon takım tokeni için nihai ödül havuzunun ilgili payını paylaşacağı son şampiyonaya kadar devam eder.

Yukarıdaki işlem sırasında, kullanıcılar hala kalan tüm tokenlerin ikincil piyasa ticaretinin yanı sıra OTC ticareti de yapabilirler. Takımları maça başladıktan sonra tokenler için ikincil piyasa ticareti askıya alınacak ve OTC ticareti kısıtlanmayacaktır.

Yenilikçi bir sosyal trading platformu olarak MoonXBT, etkinliği büyük ve yükselişe geçirmek için birçok avantaja sahiptir. Farklı bölgelerden tüm sektör fenomenlerinin gücü ile etkinlik, dünyanın her yerinden kullanıcıları MoonXBT’ye çekebilir.

Ayrıca, sosyal bağlantılar ve indirim programları, potansiyel olarak büyük bir ödül havuzu oluşturabilecek MoonXBT FIFA Dünya Kupası 2022 etkinliği için kartopu etkisi yaratacaktır. Kullanıcılar, fenomenlerin satın alımlarından veya token işlemlerinden indirimleri paylaşabilir. Sonuç olarak etkinlik, platformun sosyal özelliklerini de derinleştirecek.

Ayrıca, dünya kupası türevini iyi kullanarak, özellikle başlangıçta döngü dışındaki kullanıcılardan kripto alanına yeni bir likidite akışı getirebilir. Tutkulu aktivite ile birleştirilen, teknolojik olarak kolaylaştırılan ve nakit akışıyla desteklenen etkinlik, bu kış potansiyel olarak yeni bir boğa koşusunu ateşleyebilir ve bu sadece dünya kupası severlere önemli faydalar sağlamakla kalmayacak, aynı zamanda kripto endüstrisine de büyük teşvikler getirebilir.

Daha fazla bilgi için buraya tıklayabilirsiniz.

Daha fazla güncelleme için MoonXBT’yi takip edin:

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala