bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,669.06 1.78%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,042.84 1.90%
bnb
BNB (BNB) $ 555.69 0.79%
solana
Solana (SOL) $ 141.38 2.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520847 3.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.483805 3.69%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152154 0.39%

Soros Fund’un da Bitcoin Aldığı Doğrulandı

soros fundin ceosu dawn fitzpatrickten bitcoin aciklamasi

Demokrat Parti’ye yaptığı bağışlar ile bilinen ünlü milyarder George Soros kripto varlıklar ile ilgilendiğini açıkladı. George Soros ‘un kişisel sermayesini yöneten Soros Fonu’nun CIO’su Dawn Fitzpatrick, yaptığı bir açıklamada şirketin bir miktar Bitcoin’e sahip olduğunu söyledi. Dawn Fitzpatrick ayrıca DeFi endüstrisini keşfetmeyi düşündüklerini de belirtti.

Soros fon yöneticisi ayrıca, pandemi nedeniyle yaşanan piyasa çöküşünde Mart 2020’de kar etmeye başladığını dile getirdi. Ancak aynı zamanda fon, hala çok ucuz olan kurtarma hisselerini satın almakla ilgileniyor. Bunun asıl nedenin ise ABD ekonomik sistemindeki nakit fazlalığı olduğu düşünülüyor.

soros fundin ceosu dawn fitzpatrickten bitcoin aciklamasi 3

Dawn Fitzpatrick Bitcoin’in Piyasa Değerine Dikkat Çekti 

Dawn Fitzpatrick Bitcoin’in yalnızca bir enflasyon koruması olarak görüldüğünden emin değil. Fitzpatrick lider kripto para biriminin artık 2 trilyon doların üzerinde bir piyasa değerinin olduğunu dile getirdi. Ayrıca Fitzpatrick, kripto para açısından fonun teknoloji ve çözümler ile daha fazla ilgilendiğini vurguladı.

Ayrıca artık kurumsal yatırımcılar genellikle daha fazla getiri sağlayan merkezi olmayan finansman türlerinden veya token teklifleri gibi bazı uygun yatırım fırsatlarını keşfediyor. Böylece kullanıcılar dijital varlık endüstrisine giriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala