bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,971.41 4.25%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,098.51 2.56%
bnb
BNB (BNB) $ 560.60 3.56%
solana
Solana (SOL) $ 143.74 7.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.499321 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471967 5.65%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152457 4.11%

Son Ethereum PoW Bloğu F2Pool Tarafından Çıkarıldı

Son Ethereum PoW Blogu F2Pool Tarafindan Cikarildi

Ethereum Blockchain ağı Merge yükseltmesini başarılı bir şekilde gerçekleştirdi. Bu yükseltme ile birlikte Ethereum için madencilik dönemi resmî olarak sonlandırılırken, yeni PoS döneminin de ilk adımı atılmış oldu. Ethereum’un PoS‘a geçişinde oluşturulan son blokta ise madencilik şirketi F2Pool‘un imzası dikkat çekti.

Son Ethereum PoW Blogu F2Pool Tarafindan Cikarildi 1

F2Pool Son Ethereum PoW Bloğunu Çıkardı, EthereumPoW’a Geçti

Ethereum Blockchain ağı kısa bir süre önce gerçekleşen Merge sonrası PoS konsensüsü ile yoluna devam ediyor. Ancak birçok madencilik şirketi ve mini madencilik rig’leri boşa düştü. Bu noktada madencilik faaliyetlerine devam etmek için yeni bir yol çizmiş durumda: EthereumPoW.

Ethereum’un PoS’a geçişine karşı çıkmasıyla başlayan EthereumPoW’un doğuşu, proje ekibinin 1 saatlik mainnet geri sayımını başlatması üzerine başlayacak. Bu noktada EthereumPoW’u destekleyen birçok madencilik şirketi bulunuyor. ETHW hesabından atılan tweet’e göre, F2Pool, Poolin ve BTC.com gibi büyük havuzlar, planlı bir hard fork’un ardından başlaması beklenen ETHW madenciliğini destekleyecek. Bu madencilerin arasında Nanopool’un da katılacağını belirtelim. ETHW’yi destekleyen havuzların tam listesine erişmek için buraya tıklayabilirsiniz (liste aktif olarak güncellenmekte).

Bu noktada ortaya çıkan ETHPoW fork’u ile birlikte yeni bir token da ortaya çıkacak. Ethereum Classic (ETC) benzerinde olduğu gibi yeni çıkacak olan token’ı birçok borsa hâlihazırda destekleyeceğini açıkladı. Projenin nasıl yönlendirileceği ise merak konusu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala