bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,879.12 4.52%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,054.98 4.61%
bnb
BNB (BNB) $ 556.89 3.97%
solana
Solana (SOL) $ 142.79 8.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506073 6.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477857 9.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155626 8.47%

SolFlare Cüzdanının, Mobil Versiyonunu Piyasaya Sürüldü

solflare cuzdaninin mobil versiyonunu piyasaya suruldu

Solana için oluşturulmuş bir dijital cüzdan olan SolFlare, mobil versiyonu için duyuru yaptı. dApp özellikli cüzdanın, tam Solana özellikleriyle entegre olan ilk Solana mobil cüzdanı olacağı biliniyor.

SolFlare ekibi tarafından paylaşılan bir basın açıklamasına göre, mobil versiyon App Store ve Google Play üzerinden indirilebilir. Yani hem iOS hem de Android kullanıcıları uygulamayı kullanabilir.

SolFlare Mobil Uygulaması Kullanıcılarına Neler Sağlayacak?

SolFlare mobil cüzdanı, mobil uygulama ile kullanıcılarına gelişmiş bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Ekip; mobil uygulamadan tüm Solana dApp’lerine kolayca erişilebildiği, masaüstüne benzer kullanıcı deneyimi sunan bir uygulama sunmayı planlıyor.

SolFlare’in kurucu ortağı Filip Dragoslaviç, bu sürümün hem Solana’nın benimsenmesi hem de ekosisteminin ilerlemesi için çok önemli bir adım olduğunu düşünüyor:

Solana ekosistemini mobil kullanıcılara açmanın, benimseme konusunda oyunun kurallarını değiştireceğini düşünüyoruz. Her yıl giderek daha fazla kripto kullanıcısı mobil hale geliyor ve bize göre, Solana deneyimini bu kullanıcılar için kolaylaştırmak, hızlı büyümeyi sürdürmenin bir anahtarı.

Solana merkezli yeni bir cüzdan olmanın yanı sıra SolFlare‘e; Solana stake etme aracı da entegre edilecek. Ses, video içeriği, belgeler ve GameFi birimleriyle Solana tabanlı NFT’lerin saklanması ve gönderilmesi için de uygun olacak.

Ayrıca Solana ilerlemeye devam ediyor. Solana’nın tüm kripto para birimleri arasında toplam piyasa değeri bakımından dördüncü sıraya ulaştığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala