bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,700.94 2.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,565.82 2.32%
bnb
BNB (BNB) $ 587.03 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 189.71 4.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62251 2.46%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64633 0.99%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.214433 9.22%

Solana, NFT Satış Hacmi 2 Milyar Doları Aştı

solana nft satis hacmi 2 milyar dolari astie

NFT sektöründeki yükseliş hızla artmaya devam ediyor. Her ne kadar NFT konusunda Ethereum liderliğini korusa da rakipleri hızla liderliğe yaklaşıyor.Son verilere göre; Solana Blockchain ağındaki NFT satışları, 2022 yılının Ocak ayında toplam 2 milyar dolarlık hacmi aşmış durumda.

Solana, NFT Satış Hacim Rekoru: 2 Milyar Dolar

Solana, tüm zamanların NFT satış hacmine göre en büyük Blockchain ile ilgili yeni gelişmeleri ile beraber en iyi akıllı sözleşme destekli platformlar arasındaki yeri için savaşmaya devam ediyor.

solana nft satis hacmi 2 milyar dolari astiw

Bilindiği üzere Solana’nın Blockchain ağındaki NFT’leri, 2021’in ikinci yarısında Ethereum‘un aşırı derecede yüksek işlem ücretleri yaşadığı için popülerlik kazanmaya başladığını söyleyebiliriz.

Bununla birlikte Solana, Flow, Polygon, Avalanche, Tezos, Waves, Binance Smart Chain ve Panini’den tüm zamanların daha yüksek bir satış hacmine sahip olduğunu da belirtelim.

Solana Satış Hacminin Artmasına Sebebi Ne? 

Özellikle işlem ücretleri konusundaki avantajı nedeniyle Ethereum ağından sonra birçok kişinin tercih ettiği ağ olarak görünen Solana, NFT satış hacmi ile de bunu ortaya koydu.

Elde edilen son verilere göre, Solana ağındaki NFT satışları tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Solana, son olarak 2,35 milyar dolarlık NFT satış hacmine ulaştı ve kendi rekorunu kırdı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala