bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,047.16 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,064.02 0.64%
bnb
BNB (BNB) $ 560.95 1.29%
solana
Solana (SOL) $ 143.73 0.30%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514849 3.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495326 8.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.154746 1.74%

SOL Coin Hedef, Solana’nın Geleceği Ne Olacak? | Solana Projeler Neler?

Kripto Bülten’de bu hafta Melis Hazal Karagöz Solana’yı yorumluyor. Solana CEO’sundan yeni açıklama geldi. Ethereum Killer olarak bilinen Solana, fiyat dalgalanmalarıyla Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Solana projeleri neler, Solana SOL Coin geleceği ne olacak, Solana Ethereum’u geçer mi, Solana yükselecek mi, SOL Coin ne olacak artacak mı?

Solana’nın Geleceği Ne Olacak?

Popüler altcoin, 15 mart’ta büyük çaplı bir ralli başlattı. özellikle kurumsal alıcıların ilgisini çeken kripto para birimi, bu yükselişin ikinci haftasında, toplamda 87 milyon dolarlık bir miktarla bitcoin’den sonra en çok kurumsal giriş alan kripto oldu.

15 Mart’ta 79 dolar seviyelerinden girdiği yolda, solana, 2 haftadan birazcık daha fazlasına yayılan bir periyotta fiyatını kabaca yüzde 75’e yakın yükseltti. Altcoin’in 2 Nisan’daki değeri 141 dolara ulaşarak 2021 yılını hatırlattı. Bu zaman aralığında solana’ya ya da kısaca SOL’a enerji enjekte eden önemli gelişmeler oldu.

En büyük nft alım satım platformu opensea’de solana tabanlı nft’lerin listelenmesi haberi bunlardan biriydi. 24 saatte yüzde 12’lik bir çıkış yaptı ve geri de dönmeyerek bu yükselişi rallisinin içine yedirdi. Aynı haberle Solana’daki NFT hacmi ise cryptoslam verilerine göre, yüzde 80’in üzerinde arttı.

6 Nisan’da tamamlanan Opensea’nin solana entegrasyonu sonrası, o hafta platformda solana nft’lerinin satışı yüzde 60 artarken ethereum nft’lerinin satışı yüzde 15 azaldı. Projenin önde gelen ethereum killer’lardan biri olduğunu belirtmiştik, Ethereum, NFT’ler için birincil ağ olmaya devam ederken ikinci sırada gelen Solana’nın da bu başarısıyla ether’e küçük bir darbe indirmeyi başardığını belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala