bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,397.25 5.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,087.45 3.43%
bnb
BNB (BNB) $ 554.17 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.01 9.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.49826 1.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457587 3.18%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152271 4.73%

Snoop Dogg Clay Nation İsimli Yeni NFT Koleksiyonu Çıkarttı

snoop dogg clay nation isimli yeni nft koleksiyonu cikartti 1

Kripto para birimlerine ve NFT’ye olan ilgisiyle bilinen Snopp Dogg, geçtiğimiz günlerde sadece Cardano ağında olacağını belirttiğimiz son NFT projesi olan Clay Nation’ı çıkarttı. Tüm dünyada yoğun bir ilgiyle takip edilen Clay Nation projesi Cardano ağında olmasıyla da dikkatleri üzerine çekmiş durumda.

Snopp Dogg Clay Nation NFT’leri Cardano Ağında

Ünlü hip hop yıldızı Snopp Dogg, kripto dünyasındaki yatırımlarını ve projelerini artırmaya devam ediyor. Daha önce kripto dünyası için pek çok önemli projeye imza atan Snopp Dogg, şimdi de Cardano ağında NFT koleksiyonu çıkarttı. Kilden yapılan 10.000 NFT karakterinden oluşan Clay Nation koleksiyonu satışa çıktığı andan itibaren yoğun ilgi görüyor. Geçtiğimiz günlerde Twitter üzerinden Clay Nation projesi için bir araya gelen Snopp Dogg ve Charles Hoskinson iş birliklerinin devam edeceğini belirtmişti.

snoop dogg clay nation isimli yeni nft koleksiyonu cikartti 2

Gerçekleştirilen görüşmede Snopp Dogg, “Bu proje iki önemli ismin bir araya gelmesiyle oluşturuldu. Projelerimiz tüm dünyada yoğun bir ilgiyle takip ediliyor. Yeni projelerimde de Hoskinson ile çalışmayı düşünüyorum.” dedi.  Snopp Dogg’un yeni NFT projesinde Ethereum ağından Cardano’ya geçiş yapan ilk ünlü olması dikkat çekiyor. NFT endüstrisi için yeni bir dönüm noktası olan bu adım hakkında analistler Cardano ağını NFT projelerinde daha sık görmeye başlayacağımızı söylüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala