bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,332.24 4.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,155.10 3.58%
bnb
BNB (BNB) $ 606.60 0.18%
solana
Solana (SOL) $ 147.30 7.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527207 4.31%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475237 6.43%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150896 7.39%

SkyBridge Yeni Bitcoin Madencilik Fonunu Duyurdu

SkyBridge Yeni Bitcoin Madencilik Fonunu Duyurdu

Kripto ve Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişmeye devam ederken dev şirketler de yatırımlarını hızla artırmaya devam ediyorlar. Son olarak finansör ve eski Donald Trump yardımcısı Anthony Scaramucci tarafından kurulan yatırım şirketi SkyBridge Capital, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) raporuna göre, yeni bir yatırım aracı başlattı.

SkyBridge Yeni Bitcoin Madencilik Fonunu Duyurdu
SkyBridge Kurucusu Anthony Scaramucci

SkyBridge‘den Bitcoin Madencilik Fonu

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) raporuna göre SkyBridge, seçilmiş sınırlı ortaklar için özel olarak tutulan, endüstriyel ölçekli bitcoin madenciliği Genesis Digital Assets’e ortak yatırım yapmak için fon oluşturdu. Daha önce riskten korunma fonu, Genesis’in geçen yıl 431 milyon dolarlık sermaye artışının bir parçasıydı ve bu, SkyBridge’in madencilik şirketine ikinci kez yatırım yapmasını sağlamıştı.

Diğer taraftan fonun web sitesine göre, hedge fonu, First Trust SkyBridge Crypto Industry ve Digital Economy ETF ve SkyBridge Digital Innovation aracılığıyla halka açık birçok madenciye hali hazırda yatırım yapmış durumda.

Anlaşmaya aşina bir kaynağa göre ise SkyBridge, seçilmiş sınırlı ortaklar için özel olarak tutulan, endüstriyel ölçekli Bitcoin madenciliği Genesis Digital Assets’e ortak yatırım yapmak için fon oluşturdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala