bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,120.72 1.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,210.38 1.04%
bnb
BNB (BNB) $ 603.23 4.18%
solana
Solana (SOL) $ 154.02 2.03%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534089 0.04%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.508141 0.59%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161205 0.83%

Skybridge Capital’den, Web3 ve Kripto Girişimleri İçin Yeni Fon

skybridge capitalden web3 ve kripto girisimleri icin yeni fon

Kripto para piyasası, yapılan yatımlar, finansman turları ve oluşturulan fonlarla birlikte büyüyor. Bu büyüme birçok şirketin kripto piyasasına yönelmesini sağlıyor. Anthony Scaramucci’nin yatırım şirketi SkyBridge Capital de bu şirketlerin arasında yer aldı.

SkyBridge Capital, Web3 ve Kripto Girişimleri İçin Fon Oluşturacak

Eski Beyaz Saray İletişim Direktörü Anthony Scaramucci‘nin yatırım şirketi SkyBridge Capital, Eylül ayından itibaren web3 ve kripto girişimleri için bir fon oluşturacağını duyurdu.

skybridge capitalden web3 ve kripto girisimleri icin yeni fon

Geleneksel girişim ve büyüme sermayesi arasında bir karışım olan fon, akredite yatırımcılara açık olacak. Özel web3 fintech’lerine ve büyüyen kripto şirketlerine yatırım yapılacak. SkyBridge, fonu 12 Eylül’deki yıllık Salt konferansında duyurmayı planlıyor.

Scaramucci, fonu merkeziyetsiz finansta öncü olmak hedefiyle oluşturulduğunu söyledi. Yatırımcı şirket, ikincil piyasada indirimli işlem gören ve birincil turları artırmaya devam eden şirketlere odaklanacak.

SkyBridge, geçtiğimiz yıl Mart ayında Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu‘nun spot Bitcoin borsasında işlem gören fon için onayını istemişti. SEC teklifi reddetmişti.

Scaramucci, 2020’nin sonunda Bitcoin’e yatırım yapmaya da başladı. Scaramucci’nin toplam Bitcoin sayısının 182 milyon dolar olduğu ortaya çıktı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala