bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

SkyBridge Capital Bitcoin’e (BTC) 182 Milyon Dolarlık Yatırım Yaptı

skybridge capital 182 milyon dolarlik bitcoin btc yatirimi yapti

Ünlü yatırım firması SkyBridge Capital, Bitcoin’e (BTC) 182 milyon dolarlık yatırım yaptı. Coindesk ile paylaşılan bir yatırımcı broşürüne göre, Anthony Scaramucci’nin yatırım firması SkyBridge Capital Bitcoin’e 182 milyon dolar yatırım yaptı.

Coindesk’in haberine göre, şirketin Ocak ayında başlayacak olan Bitcoin fonu SkyBridge Bitcoin Fund LP hakkında bir broşürde, şirketin Bitcoin’e 182 milyon dolar yatırım yaptığı belirtiliyor. Bu yatırım ise, Bitcoin’in fiyatını 28.000 dolara kadar yükselten kurumsal yatırımcı akınının son örneğini temsil ediyor.

Güçlü Bir Varlık Sınıfı Olacak

Firma broşürde Bitcoin’in yatırımcılar için neden çekici olduğuna da yer verdi. Yıllar içinde Bitcoin’in daha az riskli bir varlık sınıfı haline geldiğinin dikkat çekildiği broşürde ayrıca eşi benzeri görülmemiş para basımı ve düşük faiz oranlarının da Bitcoin’e katkı sağladığı ifade edildi.

Broşürde yer alan “Bitcoin Saygınlığı: Wall Street, Bitcoin’i Kucaklıyor” sayfasında ise finans dünyasının ileri gelenlerine yer verildi. Sayfada BlackRock gibi firmaların ve Citibank ve JPMorgan gibi bankaların yöneticilerinden alıntılar yer alıyor.

SkyBridge’in kurucularından Anthony Scaramucci bir CNBC röportajında şunları söylüyor:

“Dışarıda hala skeptikler var ve bu yüzden ilk aşamada olduğumuzu düşünüyorum. Ancak yaptığımız araştırmadan sonra… ve mevcut parasal arz ve küresel merkez bankacılığı koordinasyonuna bakılırsa, bu önümüzdeki on yılda çok güçlü bir varlık sınıfı olacak.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala