bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

SkyBridge Capital, Bir Ethereum Fonu Başlattığını ve Bir ETH ETF Başvurusu Yapacağını Açıkladı

skybridge capital bir ethereum fonu baslattiklarini ve bir eth etfsine basvuracaklarini acikladi 1

SkyBridge Capital CEO’su Anthony Scaramucci, firmasının özel bir Ethereum fonu başlattığını açıkladı. Scaramucci ayrıca bu hafta katıldığı bir podcast’te firmasının bir Ethereum ETF başvurusu yapacağını doğruladı. SkyBridge Capital, şimdiye kadar 500 milyon dolarlık yatırım ile Bitcoin’e odaklanmıştı.

SkyBridge Capital’ın CEO’su Anthony Scaramucci, bu hafta yayınlanan bir podcast’te, yatırım firmasının 1 Temmuz’da özel bir Ethereum fonu başlattığını ve bir Ethereum borsa yatırım fonu (ETF) için başvuruda bulunacaklarını doğruladı. Yatırımcı, Salı günü yayınlanan The Scoop podcast’inde SkyBridge Capital’in kripto para genişleme planlarından bahsetti:

“1 Temmuz […] özel bir Ethereum fonu başlatıyoruz, bir ethereum fonu da diyebilirsin […] Ethereum için bir ETF başvurusunda bulunacağız, bu şeylerin ne zaman olacağını kimse tahmin edemez.”

Scaramucci lansman veya listeleme hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Scaramucci ayrıca SkyBridge Capital’ın Salı günü Ethereum, Bitcoin ve kripto paraları destekleyen ve bunlarla bağlantılı halka açık varlıkları içeren bir dijital inovasyon ETF’si için başvurduğunu da açıkladı. 

SkyBridge Capital şimdiye kadar Bitcoin’e odaklanmıştı. Firma bu yılın başlarında bir Bitcoin ETF başvurusunda bulundu ve yaklaşık 500 milyon dolarlık kripto para yatırımına sahip bulunuyor. ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu henüz herhangi bir Bitcoin ETF’sini onaylamadı.

Bitcoin’in dijital altın olduğuna inanan Scaramucci, podcast’te “geçen yılın Mayıs ayında bana ‘ne zaman bir ETF’miz olacak’ diye sorsaydınız, şimdiye kadar olacağını düşünürdüm” dedi. ABD’nin küresel finansal sistemin lideri statüsü nedeniyle, ülkenin daha açık olacağını ve Bitcoin ve diğer tanımlayıcı unsurların yükselişine daha hızlı ve daha olumlu yanıt vereceğini düşündüğünü söyledi.

Eski Beyaz Saray yetkilisi Scaramucci, SkyBridge’in mevcut Bitcoin ve kripto para ile ilgili fonlarını büyütmeye devam edeceğini de söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala