bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,572.84 0.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.64 1.37%
bnb
BNB (BNB) $ 602.41 0.76%
solana
Solana (SOL) $ 155.11 0.18%
xrp
XRP (XRP) $ 0.550881 2.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.513629 0.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.158882 2.32%

Sky Mavis COO’su, Ronin Saldırısında Sorumluluğu Üstlendiklerini Açıkladı

Sky Mavis COOsu Ronin Saldirisinda Sorumluluğu Üstlendiklerini Açikladi

Hatırlarsanız kısa bir süre önce sizlerle Axie Infinity’nin Ethereum yan zinciri olan Ronin, devasa bir saldırıya maruz kalmış ve yaklaşık olarak 625 milyon dolarlık varlık çalınmıştı. Son olarak Sky Mavis’in COO’su Aleksander Larsen, Ronin saldırısı konusunda tüm sorumluluğu aldıklarını söyledi.

Sky Mavis COO'su, Ronin Saldırısında Sorumluluğu Üstlendiklerini Açıkladı

Sky Mavis Ronin Saldırısında Sorumluluğu Üstlendiklerini Açıkladı

Sky Mavis COO’su ve Kurucu Ortağı Aleksander Larsen, Axie Infinity’nin Ronin ağının 625 milyon dolarlık istismarına ilişkin içeriden bir bakış açısı paylaştı. Ek olarak yaşanan saldırı sonrası Binance ve risk sermayedarlarından kurbanlara geri ödeme yapmak için gelen finansal destek sağlama üzerine çalıştıklarını da belirtti. 

Blockchain köprülerinin güvenliği son dönemde hiç olmadığı kadar önemli bir rol oynuyor. Atlanılan en ufak bir nokta, kullanıcıların milyonlarca dolarlık saldırı altına kalmasıyla sonuçlanabiliyor.

Bu konu hakkında konuşan Larsen, şu ifadelere de yer verdi:

“Biz ilerici merkeziyetsizlik yolunda ilerlemeye odaklanan bir ekibiz. Ancak yapılan tüm trade işlemleri, bizi gerçekleşen saldırıya karşı savunmasız bırakmış oldu.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala