bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,728.95 1.89%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.93 1.63%
bnb
BNB (BNB) $ 583.45 1.41%
solana
Solana (SOL) $ 189.48 1.86%
xrp
XRP (XRP) $ 0.624248 1.92%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65035 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21977 16.03%

SK Square, Korbit’in Hisselerinin Yüzde 35’ini Satın Aldı

sk square korbitin hisselerinin yuzde 35ini satin aldi

Güney Kore merkezli telekom şirketi SK Telecom‘un yan kuruluşu, SK Square, kripto varlık borsası Korbit‘in yüzde 35’lik hissesini satın aldı. SK Square, söz konusu hisseye, yaklaşık 75 milyon dolar ödeyerek sahip oldu. Bu yılın ağustos ayında kurulan SK Square, Korbit hisse alımı ile birlikte kripto varlık alanına da giriş yapmış oldu.

sk square korbitin hisselerinin yuzde 35ini satin aldi 3

Korea JoongAng Daily tarafından yapılan habere göre, SK Square, Korbit hisseleriyle net varlık değerini büyütmek istediğini ifade etti. Şirket, sahip olduğu yüzde 35’lik hisse dilimiyle Güney Koreli yatırım şirketi NXC‘den sonra, kripto borsası Korbit’in ikinci en büyük hissedarı oldu.

SK Square, Korbit Hisseleri ile Kripto Dünyasına Adım Attı

SK Square, Korbit’in hisselerinin yüzde 35’ini satın aldı. Bu alımla, şirket, kripto varlık dünyasında da projelere başladığını göstermiş oldu. Newsis‘in yaptığı habere göre, iki şirket, NFT ve metaverse gibi alanlarda proje tasarılarını ortaklaşa tanıtmayı planlıyor.

SK Square, bu gelişmeden sonra, 3D avatar prodüksiyon ekibi olan Onmid‘e de 6,7 milyon dolar yatırım yaptığını duyurdu. Şirket, böylece, metaverse projelerini de yürütmeye başladı. SK Square yetkilileri şirketin; Blockchain, metaverse, NFT gibi teknolojilere yatırım yapmaya devam edeceğini de bildirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala