bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,437.87 0.73%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.77 0.11%
bnb
BNB (BNB) $ 590.17 2.55%
solana
Solana (SOL) $ 187.35 0.00%
xrp
XRP (XRP) $ 0.622166 0.00%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.648957 0.27%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.199431 8.35%

Paylaş

SIS Token Ön Satışı 25 Kasım’da Yapılacak (Sponsorlu)

sis token on satisi 25 kasimda yapilacak

Symbiosis Finance, merkezi olmayan çok zincirli bir likidite protokolü olarak faaliyet gösteriyor. Bu çatı altında ERC20 ağında çalışan SIS Token yer alıyor. Ağda bir doğrulayıcı olarak yer almak için staking yapılabilen token, Symbiosis DAO ve DAO hazinesini yönetme konusunda alınacak olan kararlarda oy verme hakkı da sunuyor.

SIS Token Özellikleri Neler?

Symbiosis Finance, tamamen merkeziyetsiz yapısı ve UX gibi basit tasarımıyla dikkat çekiyor. Symbiosis Finance’in kanatları altındaki SIS Token da öne çıkıyor. İlk olarak token dağılımının oldukça şeffaf şekilde kullanıcılara sunulduğunu belirtelim. İsteyen herkes buradan bilgilere ulaşabiliyor.

sis token on satisi 25 kasimda yapilacak 2

Toplam arzı 100 milyon olarak belirlenen SIS Token, sayı olarak da oldukça iyi durumda. Bu arada arzın yüzde 10’unun tohum finansman turunda satıldığı tokenlar 18 ay boyunca kilitli kalacak.

DAO Maker ve diğer iki platformda yapılacak ön satış için toplam arzın yüzde 1,30’unun ayrıldığı söyleniyor. Konuyla ilgili DAO Maker tarafından yapılan bir Twitter paylaşımına göre, Symbiosis Finance ön satış için başlangıç tarihini 25 Kasım olarak belirledi.

Ön satışın yapılacağı diğer platformlar için fiyat ve detaylar ise daha sonra Symbiosis Finance’ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılacak. Şirketin resmi hesapları ise şöyle:

Twitter
Telegram
Discord
Medium

Son olarak, token dağılımında ekibin kendine toplam arzın yüzde 18’ini ayırdığı söyleniyor. Bu tokanların büyük çoğuluğu yatırımcılara ve Symbiosis Finance üzerinde stake edenlere ayrıldığı için üzerindeki satış baskısına pozitif yansıyacaktır.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala