bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,943.01 2.59%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,573.73 1.59%
bnb
BNB (BNB) $ 584.29 2.38%
solana
Solana (SOL) $ 186.41 2.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621552 1.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.65413 2.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.21937 16.25%

Singapur Yüksek Mahkemesi Zipmex’e Süre Tanıdı

singapur yuksek mahkemesi zipmexe sure tanidisddfd

Kripto para piyasasında birçok şirket piyasa koşulları nedeniyle para çekme işlemlerini durdurma kararı alıyor. Bu konu ile ilgili olarak yeni gelişmeler de yaşanıyor. Bilindiği üzere geçen ay müşterilerinin para çekme işlemlerini aniden durduran ve alacaklılardan koruma talep eden sorunlu Güney Asya kripto borsası Zipmex, likidite sorunlarını çözmek için üç aydan biraz fazla bir süre aldı.

Singapur Yüksek Mahkemesi Zipmex’e Süre: 3 Ay

Kısa süre önce Singapur Yüksek Mahkemesi, müşterilerin para çekme işlemlerini durduran Vauld’a seçeneklerini araştırmaya devam etmesi için üç ay süre vermişti. bu kez Singapur Yüksek Mahkemesi’nin Zipmex’e likidite sorunlarını çözmesi için üç aydan biraz fazla süre tanıdı.

singapur yuksek mahkemesi zipmexe sure tanidisdd

Konu ile ilgili olarak detay vermek gerekirse Zipmex’in likidite krizi, Haziran ayında para çekme işlemlerini askıya alan iki kripto borç veren Babel Finance ve Celsius’a maruz kalmasıyla tetiklendi. Sonuç olarak, Zipmex’in kendisi, belirli varlıklar için yeniden başlatmadan önce para çekme işlemlerini kısaca duraklatmak zorunda kaldı. 

Geçen ay transferleri ve para çekme işlemlerini durdurmasından bu yana, Zipmex, müşterilerin Z cüzdanlarından solana (SOL), XRP ve Cardano (ADA) dahil olmak üzere Ticaret cüzdanlarına etkilenmeyen kripto varlıklarını aktararak faaliyetlerine kademeli olarak yeniden başladı. Zipmex geçtiğimiz günlerde Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) aşamalı olarak tüm müşterilere aktarmayı planladığını söyledi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala