bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,472.88 1.22%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.05 1.79%
bnb
BNB (BNB) $ 588.44 0.17%
solana
Solana (SOL) $ 188.19 2.72%
xrp
XRP (XRP) $ 0.62243 1.79%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.64864 0.87%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216624 9.90%

Singapur Yetkilisi, Kripto Faaliyetlerinin Düzenlenmesine Değindi

singapur yetkilisi kripto faaliy

Genel olarak kripto para sektörü alanındaki düzenleyici çerçeveler son dönemde yaptıkları açıklamalar ile sık sık gündeme geliyor. Singapur Para Otoritesi Başkanı Tharman Shanmugaratnam, kripto ile ilgili tüm faaliyetlerin düzenlenmediğini ve para otoritesinin, merkez bankası lisansı talep etmedikçe kripto şirketleri kurmakla ilgilenen kişilerin sayısını bilmeyeceğini söyledi.

Singapur Yetkilisinden Kripto Faaliyetleri Hakkında Açıklama

Singapur Para Otoritesi Başkanı Tharman Shanmugaratnam, dijital ödeme tokenlarının alımını, satımını veya değişimini kolaylaştıran hizmetler sunan şirketlerin Ödeme Hizmetleri Yasası tarafından yönetileceğini söyledi.

singapur yetkilisi kripto faaliyetlerinin duzenlenmesine degindiw

Singapur Para Otoritesi Başkanı Tharman Shanmugaratnam, konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

MAS’tan lisans başvurusunda bulunmadıkça, Singapur’da kripto para yatırım şirketleri kurmakla ilgilenen tarafların sayısı hakkında bilgiye sahip olmayacak.

Tharman ayrıca, sadece Singapur’un değil, diğer yargı bölgelerinin de dijital varlıklarla ilgili bazı faaliyetlerin düzenlenmediği bir durumda olduğunu söyledi. Singapur’un para otoritesinin lisanssız şirketleri tespit etmek için gözetim yürüttüğünü söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala