bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 71,161.07 3.11%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,572.45 1.50%
bnb
BNB (BNB) $ 584.25 2.28%
solana
Solana (SOL) $ 186.92 2.63%
xrp
XRP (XRP) $ 0.621289 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.654218 2.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.218027 15.08%

Singapur Polisi, Binance’i Soruşturmaya Başladı

singapur polisi binancei sorusturmaya basladi

Dünyanın günlük işlem hacmi bakımından en büyük kripto para borsası olan Binance, Singapur’da soruşturma altında. Sinpagur polisi tarafından yapılan açıklamada, kripto para borsası olası yerel ödeme ihlali gerekçesiyle Binance’i soruşturuyor.

Singapur’dan Binance’e Soruşturma

Singapur polisi tarafından yapılan açıklamada, “Polis soruşturmaları devam ediyor ve soruşturma hakkında daha fazla detay paylaşamıyoruz.” denildi.

Singapur yetkililerinin Binance’e yönelik bu soruşturması, Singapur Para Otoritesi’nin çağrısı sonrasında geldi. Singapur Para Otoritesi çağrısında, Binance’in olası yerel ödeme ihlali gerekçesiyle Singapur polisi tarafından soruşturulması gerektiğini belirtmişti.

singapur polisi binancei sorusturmaya basladi 2

Polis soruşturması, yine Amerika Birleşik Devletleri’nde menkul kıymetler kurallarını ihlal edip etmediği konusunda düzenleyici soruşturması altında olan Binance üzerindeki baskıları artırıyor. Son olarak geçtiğimiz yıl Binance, Singapur Para Otoritesi tarafından yatırımcı uyarı listesine eklenmesinden birkaç ay sonra ülkede kripto faaliyet iznini kaybetmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala