bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,667.33 1.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,163.16 1.00%
bnb
BNB (BNB) $ 613.47 1.58%
solana
Solana (SOL) $ 146.12 1.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527303 0.06%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473118 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152134 0.27%

Singapur Para Otoritesi, Three Arrow Capital’i Uyardı

singapur para otoritesi three arrow capitali uyardidf1

Son günlerde adını sıkça duyduğumu kripto para yatırım fonu Three Arrow Capital, Singapur Para Otoritesi (MAS) tarafından uyarıldı. MAS, bugün 3AC olarak bilinen, zor durumda olan kripto para hedge fon yöneticisi Three Arrows Capital‘i yanlış bilgi sağladığı ve düzenleyici otoritenin izin verdiğinden fazla risk aldığı için uyarıda bulundu.

Singapur Para Otoritesi’nden Three Arrow Capital’e Uyarı

Singapur Para Otoritesi (MAS) bugün, yanlış bilgi verdiği ve kayıtlı bir fon yönetim şirketi için izin verilen yönetim eşiğini aştığı için Three Arrows Capital’i kınadı. Bunun yanında belirtmek gerekirse MAS, Haziran 2021’den beri 3AC’yi araştırıyor.

singapur para otoritesi three arrow capitali uyardigfd 1

Bilindiği üzere dünyanın en önde gelen kripto yatırımcılarından biri olan 3AC‘ye, kredilerini ödememesinin ardından Pazartesi günü İngiliz Virgin Adaları’ndaki (BVI) bir mahkeme tarafından tasfiye emri verildi.

MAS, 3AC’nin yanlış veya yanıltıcı bilgiler verdiğini ve yönetim kurulu ve hissedarlardaki değişiklikleri düzenleyiciye bildirmediğini söyledi. Bunun yanında 3AC’nin direktörü olan Su Zhu’yu paylaştığı için MAS temsili yanıltıcı olarak nitelendirdi.

3AC ayrıca, yöneticileri Su Zhu ve Kyle Davies’in yönetim kurulu ve hissedarlıklarındaki değişiklikleri gerekli zaman çizelgesi içinde MAS’a bildirmedi. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala