bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,342.78 0.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,250.17 2.63%
bnb
BNB (BNB) $ 611.76 1.07%
solana
Solana (SOL) $ 157.05 2.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.544531 0.02%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.495935 3.92%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160921 1.86%

Singapur, Kripto Borsası Hodlnaut’a Soruşturma Başlattı

avukat yazi yazma 1280x720 1

Kripto para sektörü FTX borsasından aldığı darbe ile zorlu bir dönemden geçiyor. Bununla beraber sektörde birçok önemli gelişme yaşanıyor. Son olarak Singapur polisi kripto borsası Holdnaut hakkında soruşturma başlattığını açıkladı.

Singapur’dan Kripto Borsası Hodlnaut’a Soruşturma

Singapur polisi kripto borsası Holdnaut hakkında soruşturma başlattı. Raporlara göre; polis teşkilatının beyaz yakalı bölümü, şirket ve yöneticileri tarafından yapılan dolandırıcılık ve dolandırıcılık iddialarını araştırıyor.

Soruşturma raporu, bu yılın başlarında kripto krizinden etkilenen birçok kripto şirketinden biri olan sorunlu Singapur merkezli borsa için son darbe oldu.

Hodlnauta Bir Darbe de FTXten Geldi 2

Bu ayın başlarında borsa, feshedilmiş FTX borsasında sıkışmış 13,3 milyon dolar değerinde kriptoya sahip olduğunu ve toparlanma sürecine bir darbe daha vurduğunu açıklamıştı. Holdnaut, Terra ekosisteminin çökmesi nedeniyle yaklaşık 189,7 milyon dolar kaybettiği bildirildikten sonra ağustos ayında para çekme işlemlerini dondurmuştu.

Ayrıca hatırlatmak gerekirse Singapur merkezli kripto lending şirketi Hodlnaut, daha önce para çekme işlemlerini askıya aldığını açıklamış ve devamında alacaklı koruması için başvuruda bulunmuştu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala