bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Sinema Salonu Zinciri Regal, Kripto Para Kabul Edecek

regal sinemalari odemelerde kripto para kabul edecek 3

Kripto varlıklarla ödeme kabul eden sinema zincirlerinin sayısı artıyor. Bu konuda AMC’nin adını sık sık duyar olmuştuk. Şimdi bir haber de Regal’den geldi. Sinema salonu zinciri Regal, sinema bileti ödemeleri için bazı kripto para birimlerini kabul edeceğini duyurdu. Bugün yapılan açıklamaya göre, Regal, dijital ödeme firması Flexa ile bu amaç doğrultusunda bir ortaklık kurdu. Regal, önümüzdeki aralık ayı itibariyle ödemelerde kripto varlık kabul edilmeye başlanacağını belirtti.

regal sinemalari odemelerde kripto para kabul edecek 2

Regal Sinemaları Kripto Para ile Ödeme Alacak

Sinema zinciri Regal ile dijital ödeme platformu Flexa bir ortaklık kurdu. Bu ortaklık kapsamında Regal, kripto ile ödeme almaya başlayacak.

Sinema biletlerinin ödemesinde, kabul edilecek kripto para birimleri arasında; Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK) ve Cosmos (ATOM)’un yer alacağı söylendi. Şirket, müşterilerin USD Coin ve Gemini gibi sabit para birimleri ile ödeme imkanı sunulacağını da duyurdu.

Regal pazarlama direktörü Ken Thewes, kripto varlıklarla ödeme imkanıyla alakalı açıklama yaptı:

Bu heyecan verici ortaklık; Dogecoin, stablecoin’ler ve Bitcoin dahil olmak üzere dijital para birimlerini ödemelerde kullanma imkanı tanıdı. Böylece, sinema salonlarımızda basit ve tamamen temassız bir şekilde kolayca ödeme kabul edebileceğiz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala