bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 69,851.72 0.72%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,541.57 0.87%
bnb
BNB (BNB) $ 604.99 2.50%
solana
Solana (SOL) $ 184.56 1.38%
xrp
XRP (XRP) $ 0.613474 1.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.639835 1.29%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.212894 6.55%

Sinema Devi AMC’den DOGE Adımı

AMC Entertainment bitcoin

Kripto paralar gün geçtikçe daha popüler hale gelirken, kullanım alanları da aynı şekilde artıyor. Son olarak AMC CEO’su Adam Aron, Twitter üzerinden takipçilerine dünyanın en büyük sinema zincirinin meme kripto para birimi Dogecoin‘i kabul edip etmemesi gerektiğini sordu.

Haberimizin yazımı itibarıyla, 44.372 kullanıcı oy kullandı ve bunların yüzde 73,3‘ü olumluydu. Oy kullananların yüzde 11.7‘i ise meme kripto paranın yeni bir ödeme seçeneği olarak eklenmesinin “emek istafı” olacağına inanıyor.

Aron kısa bir süre önce, bilet satımları için Bitcoin (BTC) başta olmak üzere Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin‘i (LTC) de kabul edeceğini açıklamıştı.

Dogecoin (DOGE) Anketleri İlk Değil

Tesla CEO’su Elon Musk, Mayıs ayında, takipçilerinin elektrikli araç üreticisinin DOGE kabul etmesini isteyip istemediğini öğrenmek için bir Twitter anketi kullanmıştı.

İşin ilginç yani Tesla’nın anketinde de benzer sonuçlar görmüş ve ankete katılanların yaklaşık yüzde 78‘i kabul edilmesini istediğini belirtmişti.

Bu tüketicilerin ilerleyen dönemlerde büyük oranda DOGE’u birçok ödeme noktasında görmek istediğini gösteriyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala