bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,533.29 3.44%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,160.50 2.29%
bnb
BNB (BNB) $ 606.93 0.01%
solana
Solana (SOL) $ 148.64 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.529413 2.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477925 5.38%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152481 5.46%

Silvio Micali, Algorand Ağı ile İlgili Planlarını Açıkladı

silvio micali algorand agi ile ilgili planlarini acikladi

Algorand Kurucusu ve MIT profesörü Silvio Micali bugün Blockchain Week Australia’da yaptığı açıklamada, Algorand ağın gizliliğini ve hızını artırmak için bir dizi yükseltme yapmayı planladığını açıkladı. Bunun yanında zincirler arasında güvenilir bir merkezi olmayan köprü ile izinli ortak zincirler geliştirmeyi planlıyor. 

Silvio Micali, Algorand Ağının Gizliliğini Artmak için Yükseltmeler Planlıyor

MIT profesörü ve ALGO’nun kurucusu olan Silvio Micali, Algorand’ın düzenleyicilerle birlikte bir gizlilik katmanı geliştirdiğini ve faaliyetleri gizlemek için bir perde haline gelmemesini sağladığını söyledi. 

İzin verilen ortak zincirler, geliştiricilerin ana Algorand blok zincirinden bağımsız ekosistemler oluşturmasına yardımcı olabilir. Ayrıca merkez bankası dijital para birimleri (CBDC) için de kullanılabilir. 

Silvio Micali, ayrıca Algorand’ın hızını ve ölçeklenebilirliğini artırmaya çalışıyor. Micali, ilk olarak planlanan yükseltme, ağ hızını 10 kat artıracağını düşünüyor.

Son olarak hatırlatmak gerekirse 2000’li yılların popüler müzik platformlarında biri olan LimeWire, geçtiğimiz günlerde NFT pazaryerini oluşturmak için Algorand Blockchain’i seçtiğini duyurdu.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala