bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,527.29 3.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,168.25 2.22%
bnb
BNB (BNB) $ 607.45 0.16%
solana
Solana (SOL) $ 148.49 6.23%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530095 2.82%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.478403 5.32%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152554 6.07%

Silvergate’in Operasyonlarını Sonlandırmasıyla Sygnum Bank Kullanıcı Artışı Görüyor

silvergatein operasyonlarini sonlandirmasiyla sygnum bank kullanici artisi goruyor

Kripto odaklı banka olarak faaliyet gösteren Silvergate Bank’ın operasyonlarının kısa bir süre önce sonlandırılacağı açıklanmıştı. Amerika Birleşik Devletleri’nin en önde gelen kripto bankalarından birisi olan Silvergate Bank’ın operasyonlarını sonlandıracağının açıklanmasının ardından diğer bir tarafa kullanıcı kayması görünüyor.

Sygnum Bank’ın Kullanıcı Sayısı Artıyor

Sygnum Bank’ın Baş Müşteri Sorumlusu Martin Burgherr, Silvergate Bank’ın operasyonlarını sonlandırması ardından yeni açıklamalarda bulundu. İsviçre merkezli banka Sygnum Bank yetkilisi Martin Burgherr şu ifadeleri kullandı:

Bence sadece Amerika Birleşik Devletleri merkezli oyuncular bulunmuyordu. Bununla birlikte aynı zamanda dünyanın dört bir yanında Silvergate Bank’ı kullanan oyuncular bulunuyordu. Son zamanlarda oldukça fazla soru aldık, özellikle fonlar ve riskten korunma fonu tarafından, artık olanlardan dolayı bankacılık ortaklarını çeşitlendirmeye ihtiyaç duyduğunu belirtebilirim.

Kısa bir süre önce kripto odaklı banka olan Silvergate Bank’ın çatı şirketi Silvergate Capital Corporation, Silvergate Bank’ın operasyonlarını durduracağını ve gönüllü olarak Silvergate Bank’ı tasfiye edeceğini belirtti.

silvergatein operasyonlarini sonlandirmasiyla sygnum bank kullanici artisi goruyor 2

Bununla birlikte dünyanın en büyük Bitcoin madencilik şirketlerinden birisi olan Marathon Digital cephesinden de Silvergate Bank’taki kredi olanaklarını sonlandıracağı açıklaması gelmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala