bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,095.44 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 560.43 2.06%
solana
Solana (SOL) $ 143.80 2.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506149 0.99%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.471852 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153348 1.18%

Silvergate’in CEO’su Bitcoin’in Geleceğinden Umutlu

Silvergatein CEOsu Bitcoinin Geleceginden Umutlu

Kripto para sektöründe yaşanan dalgalanmalar, neredeyse Bitcoin‘in (BTC) ortaya çıktığı ilk günden bu yana yaşanıyor. Son dönemde ise bu durum farklı bir boyut kazanmaya başladı. Regülasyonlar, FTX krizi ve dalgalı piyasalar etkisini sürdürürken yatırımcılar da tedirgin bir ruh hâline girdiler. Ancak Silvergate’in CEO’su Alan Lane‘e göre Bitcoin (BTC) için her zaman bir alıcı olacak.

Silvergatein CEOsu Bitcoinin Geleceginden Umutlu 2

Silvergate’in CEO’su: Bitcoin için Her Zaman Bir Alıcı Vardır

Silvergate CEO’su Alan Lane, kripto pazarında devam eden dalgalanma sürerken, Bitcoin’in (BTC) diğer dijital para birimlerinden sıyrıldığını söyledi.

Kanıt olarak Silvergate Exchange Network’ün (SEN) raporuna işaret eden Lane, “Bitcoin’in her şeyden ayrı olduğunu düşünüyorum ve bu, fiyatın ne kadar iyi durumda olduğu ve Bitcoin’e karşı borç verdiğimiz aktif bir SEN kaldıraç kitabına sahip olmamız gerçeğiyle açıkça görülüyor” dedi.

Lane, Silvergate’in müşterilerin dolar transferlerine günün her saati erişebilmesi için dayanacak şekilde inşa edildiği FTX’in çöküşünün ardından piyasaların hala düşüş eğilimi gösterdiğini de vurguladı:

“Mevduat yükselse de düşse de oynaklığı destekleyecek likidite ve sermaye oranlarına sahibiz”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala