bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,616.92 0.90%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,561.17 2.42%
bnb
BNB (BNB) $ 582.56 0.35%
solana
Solana (SOL) $ 183.53 3.29%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619362 1.41%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.645901 2.63%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.215407 13.58%

Silvergate, Silvergate Exchange Network’ü Askıya Aldı

silvergate blockfiye 9 9 milyon dolar verecek

Silvergate, SEC‘e bildirmiş olduğu rapor doğrultusunda denetim raporlarından kaynaklanan sorunları belirtti. Denetim raporları konusunda yaşanan sıkıntılardan dolayı Silvergate, SEC‘e finansal sonuçlarını ertelemek yönünde talepte bulunmuştu. Özellikle bu haberlerin ardından lider kripto para birimi Bitcoin’inde etkilendiğini belirtelim.

Silvergate, Silvergate Exchange Network’ü Askıya Aldığını Açıkladı

Silvergate, riske dayalı bir karar olarak adlandırdığı kararın sonucu olarak Silvergate Exchange Network’ü askıya aldı. Bununla beraber derecelendirme kuruluşu olan Moody’s, şirketin yıllık rapor sunmayı geciktirmesi ve şirketin Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na kapitalizasyonun yetersiz olduğunu söylemesinin ardından yetersiz sermaye kullanımı ve yönetim eksiklikleri nedeniyle Silvergate’in notunu düşürdüğünü söyledi.

silvergate 1193x675 1

Ayrıca belirtmek gerekirse Circle, Blockchain.com, Wintermute, GSR, Coinbase ve Paxos dahil olmak üzere bir dizi büyük blockchain endüstrisi şirketi, Silvergate ile bağlarını kopardı. Öte yandan Silvergate’e göre SEN şu anda kapatılmış olsa da mevduatla ilgili diğer hizmetler etkilenmedi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse banka yakın zamanda, BlockFi’nin iflasında öngörüldüğü ve emredildiği gibi, sıkıntılı kripto kredi kuruluşu BlockFi’ye 9.9 milyon dolar verecek.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala