bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,253.82 0.74%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,557.97 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 615.70 4.87%
solana
Solana (SOL) $ 186.19 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.628244 0.90%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.655002 0.41%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.216427 1.08%

Silvergate CEO’su, Kripto Konusunda Güvence Vermeye Çalışıyor

silvergate ceosu kripto konusunda guvence vermeye calisiyorddf

Kripto para sektörü zor bir dönemden geçerken, Silvergate CEO’su Alan Lane, yatırımcılara ve müşterilere bankanın varlıklarının güvende olduğu ve şirketin durum tespiti ve kara para aklamayı önleme yasalarına uyduğu konusunda güvence vermeye çalıştı.

Silvergate CEO’su, Kripto Konusunda Açıklamalarda Bulundu

Kısa süre önce iflas eden kripto para borsası FTX ve kardeş hedge fonu Alameda Research dahil olmak üzere fintech ve kripto müşterilerine hizmet konusunda uzman olan Silvergate Bank, hissedarlarına durum tespiti uygulamaları, risk yönetimi ve rezervleri hakkında güvence vermek için CEO’sundan bir mektup yayınladı. 

silvergate ceosu kripto konusunda guvence vermeye calisiyorerf

Silvergate CEO’su Alan Lane, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Silvergate, FTX ve Alameda Research de dahil olmak üzere ilgili kuruluşları üzerinde, risk yönetimi politikalarımız ve prosedürlerimize ve yukarıda belirtilen gerekliliklere uygun olarak, hem işe alım sürecinde hem de devam eden izleme yoluyla önemli bir durum tespiti gerçekleştirdi.

Lane, FTX’in çöküşünün ardından açığa satış yapanlar ve diğer fırsatçılar tarafından yayılan yanlış bilgilerle mücadele etmeye çalıştığını söylediğinden, yatırımcılara gönderilen mektupta ayrıca risk yönetimi ve kara para aklamanın önlenmesine ilişkin onaylar da yer alıyordu. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala