bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

Silvergate Capital CEO’sundan Kripto Para Yorumu

silvergate capital ceosundan kripto para yorumu

Kripto para piyasası hakkında konuşan ve bu konuda düşüncelerini aktaran yetkililerin sayısı her geçen gün artıyor. Kripto para destekli Silvergate Capital’in CEO’su Alan Lane de kripto piyasasıyla ilgili düşüncelerini paylaştı. Lane, son düşüş trendini değerlendirdi.

Silvergate CEO’su Kripto Piyasası Hakkında Açıklamalarda Bulundu

Kripto para odaklı bir banka olan Silvergate Capital CEO’su Alan Lane, kripto para piyasası için kısa vadede sancıların devam edeceğini dile getirdi. Lane’e göre, kripto para piyasası önümüzdeki çeyreklerde biraz daha acı görecek.

silvergate capital ceosundan kripto para yorumu

CoinDesk‘te yer alan habere göre, Silvergate Capital (SI) CEO’su Alan Lane, kripto paralar için ayı piyasasının henüz bitmediğini belirtti. Lane, sancıların kısa vadede devam edeceğini aktardı. Ancak tüm dünyada yaşanan artan faiz oranları ve enflasyonist baskılar nedeniyle piyasanın önceki dönemlerle karşılaştırmaması gerektiğini sözlerine ekledi. CEO Lane sözlerine şöyle devam etti:

Kripto para piyasasına bakıldığında bir süre daha bazı borsalar ve kripto paralar düşüş yaşayacak denebilir. Bir noktada ise okların tersine döndüğü zamana geçilecek. O yüzden ilerde ne olacağını merakla bekliyoruz.

Ayı piyasasının tuzaklarından kaçınmanın yolunun FOMO’dan uzak durarak mümkün olacağını belirten Lane, şunları söyledi:

Gerçekten kendi yolumuzda kalmaya çalışıyoruz. Son modayı takip etmiyoruz, sadece iyi yaptığımız şeye odaklanıyoruz ve sadece müşterilerimiz için sorunları çözüyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala