bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,489.89 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,571.24 0.20%
bnb
BNB (BNB) $ 608.86 3.42%
solana
Solana (SOL) $ 186.68 0.06%
xrp
XRP (XRP) $ 0.619548 0.20%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.646442 0.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.217107 8.74%

Shopify Satıcıların NFT Basmasına ve Satmasına İzin Verecek

shopify saticilarin nft basmasina ve satmasina izin verecek

Popüler e-ticaret ve ödeme hizmetleri şirketi Shopify, platformunda NFT basımına ve satışlarına izin verecek. Shopify web sitesinde yer alan bilgiye göre “NFT Beta” isimli hizmet şu anlık yalnızca ABD’de ikamet eden Shopify Plus satıcılarına açık durumda. Şirketin CEO’su Tobias Lütke, gelişmeyi şahsi Twitter hesabından duyurdu.

Shopify NFT Dünyasına Adım Attı

Shopify bu hizmeti sağlamak için Flow Block ağına dayalı NFT hizmetleri sunan GigiLabs ile işbirliği kurdu. Yeni NFT hizmeti dahilinde Ethereum (ETH), Polygon (MATIC), Near (NEAR) ve Flow (FLOW) gibi kripto para birimlerinde NFT basılabilecek.

shopify saticilarin nft basmasina ve satmasina izin verecek 2

NFT Beta” kapsamında yayınlanacak koleksiyonlar Shopify Payments ve Shop Pay dahil olmak üzere çeşitli yöntemler aracılığıyla satın alınabilecek. NFT satın alan müşteriler, satın aldıkları varlıkları doğrudan bağlantılı hesaplarına e-posta aracılığıyla ekleyebilecek.

Shopify, “NFT Beta” isimli bir hizmeti kullanıcılarına duyurdu. Kurum, temmuz ayında NFT projesine iyimser baktıklarını ve üstüne çalıştıklarını duyurmuştu. Coinbase‘in de geçtiğimiz haftalarda tarayıcı sürümüne NFT desteği eklediğini bildirmiştik. Ünlü müzayede evi Sothebys da geçtğimiz günlerde NFT hizmeti sunmaya başladığını bildirmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

İrem Dölen

İrem, 2000 yılında İstanbul Bahçelievler'de doğdu. Küçüklüğünden beri yazarlık, editörlük hedefleri vardı ve buna istinaden kendini geliştirmeyi hedefledi. Şu an Türk - Alman Üniversitesi'nde Kültür ve İletişim Bilimleri 2.sınıf öğrencisi.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala