bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,597.31 0.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.82 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 614.69 1.00%
solana
Solana (SOL) $ 145.23 1.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525991 0.09%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.47094 0.93%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151829 0.49%

ShoeFy (SHOE) Coin Nedir?

ShoeFy SHOE nedir

ShoeFy (SHOE) yenilikçi ve merkezsiz bir NFT platformu olarak tanımlanabilir. Bu platformun NFT ekosistemini yeniden şekillendirecek nitelikte olduğu belirtiliyor. NFT (non-fungible token) dijital bir varlığın benzersiz ve çoğaltılamaz olduğu anlamına geliyor. ShoeFy platformu bu token’leri FT (fungible token) aracılığıyla daha iyi hale getirmek istiyor. Ekip bunu gerçekleştirirken de platformun kullanıcılarına pasif bir gelir kazandırmayı da hedefleri arasına koymuş. Kullanıcıların bu kazancı elde etmek için tek yapmaları gereken şeyse NFT’leri ellerinde tutmak.

NFT’lerin hem geleneksel açık artırmaların düzenlendiği ortamlarda hem de kripto para severlerin bulunduğu yerlerde sıklıkla anıldığını biliyoruz. Kripto paraların getirdiği bu yeni terim son zamanlarda gittikçe daha da popüler hale geliyor. NFT’lerin kripto para piyasasının geleceği için büyük bir önem arz ettiğini anlamak zor değil. Bazı NFT eserlerinin ciddi meblağlar karşılığında kendisine alıcı buluyor olması son cümlenin işaret ettiği önemi destekler nitelikte. Peki gündelik hayatlarımızda kullandığımız kıyafetlerimiz bu alanda yer alabilir mi? Yanıt evet. ShoeFy platformu dijital modayı gelecekte oldukça önemli bir yerde görüyor ve bu gerçeği göz önünde bulundurarak hamlesini şimdiden yapıyor.

ShoeFy nedir

Moda sektörünün oldukça sıra dışı ve heyecan verici bir alan olduğunu kabul edelim. Bugün modaya uygun olarak yorumlanabilen birisi yarın eleştirmenlerin hedefinde yer alabiliyor. Böylesi hızlı değişimler yaşayan sektör duruma ayak uydurmak adına teknolojiye yöneldi. Blockchain teknolojisi ve sunduğu avantajlar bu alana yeni bir soluk katacak potansiyeli elinde bulunduruyor. Yapay zekanın ya da müşteri tercihlerini hesaba katan algoritmaların da sürece dahil olmasıyla ortaya benzersiz sonuçların çıkması hiç de zor görünmüyor. Özellikle algoritmik değerleri takip eden bir platformun moda dünyasının hızlı değişen yapısını yakalayabileceğini söyleyebiliriz. Böylesi bir yapı kullanıcıların hızlı değişen ihtiyaçlarına en tatmin edici yanıtı verebilir. ShoeFy ekibi de bu gerçeği göz önünde bulundurarak çalışmalarını tamamladı ve ortaya bu platform çıktı. NFT’ler ile FT’leri bir araya getiren ve kripto para ekosistemine katkı sağlayan ShoeFy platformu…

ShoeFy (SHOE) ne zaman çıktı?

ShoeFy (SHOE) platformu henüz yol haritasının başında yer alıyor. 2021 yılının ilk çeyreğinde faaliyetlerine başlamayı planlayan bu projenin henüz çiçeği burnunda. Nispeten kısa bir süre içerisinde projeye yönelik fikirlerin hayata geçirildiğini söylemek mümkün. Projenin yol haritasına göre 2021 senesinin son çeyreğinde platformun ana ağının ilk sürümü başlatılacak. Likidite için gerekli olacak madencilik çalışmaları da bu evrede başlatılacak. SHOE token’in bu çalışmaların ardından birçok borsa tarafından listelenmesi ekibin beklentileri arasında. Elbette sürprizlerle dolu bu dev piyasada kimi nelerin beklediğini tahmin etmek bir hayli güç.

ShoeFy (SHOE) Fiyatı Nedir?

ShoeFy (SHOE) platformunun kripto parası SHOE token’ler ile ilgili en güncel fiyatlara aşağıda bulunan başlıklar aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Proje ekibi tarafından kripto paranın tanıtımı için hazırlanmış evraklar incelendiğinde SHOE token’lere yönelik birtakım ilgi çekici verilere ulaşabilmek mümkün. Bu verilere göre piyasaya toplamda 100 milyon SHOE token’in arz edileceği belirtiliyor. Bu miktarın şimdiye dek yalnızca %4’ü dolaşıma sokulmuş. Yani kullanıcıların ellerinde bu içeriğin hazırlandığı anda alınan verilere göre yalnızca 4,2 milyon adet SHOE token yer alıyor. Yol haritasına devam eden ekip bu miktarı gelecekte artırmayı planlıyor olabilir. Bu durum da kripto paranın fiyatını çeşitli şekillerde etkileyebilir.

Shoe token

ShoeFy Kaç TL?

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHOE token TL’den işlem görüyor. ICE token fiyatı son 24 saat içerisinde değişim gösterdi. SHOE token’in son 24 saatteki işlem hacmi ise dolar, toplam piyasa değeri ise dolar seviyesinde.


ShoeFy Kaç Dolar?                                    

Güncel kripto para piyasası verilerine göre 1 SHOE token dolardan işlem görüyor. 2021 yılının kasım ayı itibariyle ICE token tüm zamanların en yüksek seviyesi rekorunu 0,88 dolarla kaydetti. Bununla birlikte SHOE token yılın en düşük seviyesini ise 0,02 dolarla belirledi.


ShoeFy (SHOE) Nasıl Çalışmaktadır?

ShoeFy (SHOE) platformunun kripto parası SHOE token’ler bir ERC-20 token’i olarak işlemlerine devam ediyor. Bu token kullanılarak sNFT haline getirilen token’ler ise ERC-721 standardını izliyor. ERC-20 token’ler FT, diğer standarttaki token’ler ise NFT’leri temsil ediyor. Böylece ortaya yenilikçi ve benzersiz bir platform çıkıyor. Kullanıcılar ShoeFy platformunda yer alan sNFT’leri ellerinde bulundurarak gelir sahibi olabilecekler. Belirli gereklilikleri yerine getiren her kullanıcının SHOE token’lerden elde etmesi mümkün.

ShoeFy oyunculuk sektörüne de giriş yapmayı tasarlıyor. Ekip bu sayede metaverse alanında varlık gösterecek. Gelişmeye devam eden platform dünya genelinde tanındık moda öncüleriyle de birlikte çalışmalar yürütüyor. Uzmanlara göre bu projenin pazarlama ekibi oldukça sıkı bir şeklide faaliyetlerini sürdürüyor. Platformun kripto parası SHOE token’ler ERC-20 standardını izleyen sağlam yapılı kripto paralar. Bu kripto paraların Ethereum (ETH) ve Polygon (MATIC) altyapılarını kullandıkları söyleniyor. Ayrıca ShoeFy platformu, sahip olduğu kullanıcı dostu ara yüzüyle de kripto para severlerin ilgisini çekiyor.

SHOE token nedir

ShoeFy (SHOE) Nasıl Satın Alınır?

ShoeFy (SHOE) platformunun kripto parası SHOE token’leri belirli borsa platformları üzerinden temin etmek mümkün. SHOE token’lerin henüz yalnızca iki borsada işlem gördüğünü söylemeliyiz. Bunlar Gate.io ve Uniswap olarak biliniyor. Bu iki borsanın da tüm dünyadan çok sayıda kullanıcıya hizmet veren platformlar olduğu biliniyor. Buna göre kullanıcılar USDT ile Gate.io üzerinden WETH ile de Uniswap üzerinden SHOE token sahibi olabilirler.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.






Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala