bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,298.23 3.76%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.19 2.93%
bnb
BNB (BNB) $ 597.84 2.09%
solana
Solana (SOL) $ 149.10 6.39%
xrp
XRP (XRP) $ 0.534076 3.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477106 5.35%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.153409 4.93%

Shiba Topluluğunu Heyecanlandıran Paylaşım

shiba toplulugunu heyecanlandiran paylasim

Shibarium Network, SHIB topluluğunu heyecanlandıran bir paylaşımda bulundu. Shibarium Network resmi Twitter hesabından yapılan paylaşımda, Shibarium Layer 2 çözümünde her işlemden sonra SHIB yakılacağını duyurdu.

Shiba Topluluğunun Yeni Heyecanı Shibarium

Yapılan paylaşımda, BONE’un Shibarium’da çalışabilirlik için gerekli gas tokeni olduğuna da vurgu yapıldı. Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama, aralık ayında Shibarium Layer-2 çözümünün yakında beta sürecine gireceğini açıklamıştı.

shiba toplulugunu heyecanlandiran paylasim2

Öte yandan Shibarium’un beta lansmanına yönelik beklentiler artarken, BONE tarafında da önemli gelişmeler yaşanıyor. Merkeziyetsiz kripto ticaret platformu OpenOcean, Shiba Inu’nun yönetişim tokenı BONE’u beyaz listeye aldı. Coingecko verilerine göre BONE son 24 saatte yüzde 4’e yakın yükselişle 1.09 dolar civarında işlem görüyor. BONE fiyatı, son 7 günde yüzde 28 artış kaydetti.

Token yakımı, uzun süredir Shiba topluluğunun öncelik verdiği konular arasında yer alıyordu. Shibarium’daki dApp’lerin trilyonlarca yakıma yol açabileceği de tahmin ediliyordu.

Shiba Topluluğu daha önce, geliştiricilerin yayımladığı ‘özel bir geri sayım’ ile heyecanlanmıştı. Ancak bunun büyük bir duyuru değil, site güncellemesi olduğu ortaya çıkmıştı.

Shibarium için beta testinin ne zaman başlayacağı ise kesinlik kazanmış değil.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala