bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,293.76 0.71%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,177.66 0.62%
bnb
BNB (BNB) $ 600.36 0.26%
solana
Solana (SOL) $ 154.70 2.21%
xrp
XRP (XRP) $ 0.546315 1.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.507266 0.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.157484 2.31%

Shiba “Shiboshis” Adlı NFT Koleksiyonunu Duyurdu

shiba inu shiboshis adli nft koleksiyonu duyurdu

Shiba Inu (SHIB) son günlerde adından sıkça söz ettiriyor. Bu popülerlik devam ederken, kripto para birimi Shiba’in geliştiricileri, yaklaşmakta olan NFT koleksiyonunun satışını duyurdu.

Shiba‘ın NFT koleksiyonunun adı Shiboshis. Shiboshis adlı NFT koleksiyonunun lansmanı, Shib resmi Twitter hesabından paylaşıldı. NFT koleksiyonunun detayları şöyle;

NFT, bir köpek ırkına dayalı olan kripto para biriminin doğasını vurgulayacak. Ayrıca, teması olarak meme kripto varlığına benzer şekilde olacak.

Shiba’nın “Shiboshis” Adlı NFT koleksiyonu Kademeli Olarak Satılacak

Shiba Inu token ekosisteminin geliştiricisi ve aynı zamanda lideri olan Shytoshi Kusama, merkezi olmayan değişim ShibaSwap’ta 10.000 NFT’nin piyasaya sürüldüğünü duyurdu. Rastgele oluşturulmuş olan bu NFT’lerin koleksiyonuna “Shiboshis” adı verildi.

Shiba Inu ekosistemindeki yeni ürün sürümü yalnızca LEASH sahipleri için geçerli. Yani kullanıcılar başlangıçta ilk 24 saat boyunca LEASH token’ları ile NFT’leri satın alabilecek. Ardından ETH ve LEASH kombinasyonunu kullanabilecek. 

Aynı zamanda kullanıcılar daha sonra NFT’lerini OpenSea gibi ikincil pazarlarda transfer edebilecek ve bununla beraber takas edebilecekler. Söz konusu NFT koleksiyonu; Shiboshi satıldıktan sonra maliyetler ikiye katlanarak, başlangıçta kademeli olarak satılacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala