bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 70,767.96 2.65%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,560.57 1.54%
bnb
BNB (BNB) $ 581.93 2.15%
solana
Solana (SOL) $ 187.53 1.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.627791 2.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.649951 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.222936 19.23%

Shiba Inu’dan Heyecan Yaratan Geri Sayım

Shiba Inudan Heyecan Yaratan Geri Sayim

Kripto para dünyasında en popüler meme token’lardan biri olan Shiba Inu, özellikle yeni bir duyuru veya ürün piyasaya sürmeden önce heyecan yaratmayı oldukça seviyor. Bu noktada takipçilerin de bundan şikayetçi olduğu söylenemez. Son olarak Shiba Inu ekibi, özel geri sayım bağlantısı içeren bir paylaşım ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti.

Shiba Inu’dan Heyecan Yaratan Geri Sayım Bağlantısı

Shiba Inu sık sık yeni etkinlik ve ürünleri iler kullanıcılarına kendisini hatırlatıyor. SHIB, token fiyatı bazında her ne kadar piyasa ile doğru orantılı olarak dalgalı bir dönemden geçse de etkinlik bakımından aktivitelerine son hız devam ediyor. Yakın zamanda kart tabanlı mobil oyunu Shiba Eternity‘yi duyuran geliştirici ekip. Son olarak Twitter üzerinden geri sayımın yer aldığı bir web site bağlantısı paylaştı.

Bunun dışında herhangi bir detay paylaşmayan ekibin yönlendirdiği sitede de zamanlayıcı dışında pek bir detay bulunmuyor. Arkada pencereden lav benzeri bir görseli izleyen Shiba Inu köpeğini görüyoruz. Bu da akıllara metaverse odaklı yeni bir duyurunun gelebileceği sinyalini veriyor. Ancak kesin bir şey söylemek için henüz oldukça erken.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala