bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 66,309.77 0.40%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,183.33 1.05%
bnb
BNB (BNB) $ 610.52 1.02%
solana
Solana (SOL) $ 155.09 0.77%
xrp
XRP (XRP) $ 0.54542 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.518924 1.52%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.159015 0.98%

Shiba Inu Topluluğu, BitMart’a Yardım Etmeyi Teklif Ediyor

shiba inu toplulugu bitmarta yardim edecek

Kripto para borsası BitMart dün belirttiğimiz üzere hacklendi. Bunun yanında yaşanan saldırı, 150 milyon dolarlık bir kayba yol açtı. Shiba Inu topluluğuda, zor durumda olan BitMart‘a yardım etmek istediğini belirtti. Shiba Inu kripto para biriminin resmi Twitter hesabı, ticaret platformuna yardım eli uzatmak için BitMart borsasını destekleyen bir paylaşımda bulundu:

Shiba Inu BitMart’a Yardım Eli Uzatıyor

BitMart son zamanların en büyük hack olaylarının birini yaşadı. Zor durumda olan ticaret platformuna ise yardım gecikmedi. Söz konusu saldırıyı gerçekleştiren hacker; Ethereum ve Binance Smart Chain üzerindeki 20’den fazla token ile birlikte yaklaşık 900 milyar Shiba Inu tokenı çaldığı biliniyor.

BitMart borsası şu anda bir güvenlik incelemesi yürütüyor. Bunun yanında para çekme işlemleri şimdilik askıya alındı.    Ayrıca kripto para borsası Huobi‘den de bir hamle geldi. Huobi yaşanan olayla ilgili olarak, işlemlerin dondurulmasında yardım teklifinde bulundu:

Hatırlatmak gerekirse; geçen hafta DeFi protokolü BadgerDAO, büyük bir saldırıya uğramıştı. Güvenlik araştırma şirketi PeckShield’e göre; protokol kullanıcılarının 120,3 milyon doları çalışmıştı. Son olarak Celsius Network CEO’su Alex Mashinsky şirketin BadgerDAO hackinde para kaybettiğini doğruladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala